Γυμναστείτε και ταυτόχρονα πλύνετε τα ρούχα

Γυμναστείτε και ταυτόχρονα πλύνετε τα ρούχα σας με αυτό το καταπληκτικό οικολογικό ποδήλατο!

Το ποδήλατο – πλυντήριο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια, να γυμναστείτε και ταυτόχρονα να ολοκληρώσετε τις δουλειές του σπιτιού.

Δουλειές, δουλειές, δουλειές. Μερικές ημέρες, αισθάνεσαι σαν να μην τελειώνουν ποτέ. Ότι χρειάζεσαι και άλλο χρόνο για να τις τελειώσεις όλες. Που να σου μείνει λοιπόν χρόνος για γυμναστική;

Πλέον, χάρη σε μια εφεύρεση που σχεδιάστηκε από φοιτητές στην Κίνα, μπορείτε να τελειώσετε μία από τις δουλειές σας, το πλύσιμο των ρούχων, και ταυτόχρονα να γυμνάσετε το σώμα σας!

Το Bike Washing Machine (ή Biwa όπως το βάπτισαν οι δημιουργοί του), είναι ένα πλυντήριο ρούχων που λειτουργεί με την ενέργεια που παράγετε κάνοντας ποδήλατο. Σας διασκεδάζει και ταυτόχρονα φροντίζει τη σιλουέτα σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Γυμναστείτε και ταυτόχρονα πλύνετε τα ρούχα

Το πρωτοποριακό ποδήλατο – το οποίο δεν έχει βγει ακόμη στην αγορά – σχεδιάστηκε από φοιτητές του πανεπιστημίου Dalian της Κίνας.

Γυμναστείτε και ταυτόχρονα πλύνετε τα ρούχα

Πως λειτουργεί; Κάνοντας πεντάλ περιστρέφετε τον μπροστινό τροχό, που ουσιαστικά είναι ο κάδος των ρούχων. Στο τιμόνι υπάρχει μια οθόνη που ενημερώνει τον ποδηλάτη πόση ώρα χρειάζεται ακόμη για να ολοκληρωθεί ο κύκλος πλύσης.

Γυμναστείτε και ταυτόχρονα πλύνετε τα ρούχα

Το καλό με το ποδήλατο – πλυντήριο είναι ότι τυχόν πλεονάζουσα ενέργεια που θα δημιουργήσετε, μπορεί να αποθηκευτεί για μετέπειτα χρήση.

Δεν είναι καταπληκτική ιδέα;

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή