Γρήγορη δίαιτα: Χάσε 4 κιλά σε δύο εβδομάδες

Σε δύο εβδομάδες περίπου, θα υποδεχτούμε τον 15αύγουστο. Και για όλες εμάς ο 15αύγουστος δεν είναι μια μέρα μόνο. Είναι μια περίοδος. Μια περίοδος που θα πάμε διακοπές, θα φάμε (θα φάμε πολύ), θα πιούμε (και πάλι πολύ) και θα κάνουμε πολλά μα πολλά μπάνια στη θάλασσα. Δηλαδή θα φορέσουμε μαγιό. Μπικίνι ή ολόσωμο. Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Θαλής Παναγιώτου, μας προτείνει μια γρήγορη δίαιτα. Μια δίαιτα, δηλαδή, που θα μας βοηθήσει να χάσουμε τέσσερα κιλά σε δύο εβδομάδες.

Αυτή η δίαιτα αναφέρεται σε όλες, αλλά κατά βάση σε δύο κατηγορίες γυναικών. Η πρώτη περιλαμβάνει όσες θέλουν τον 15αύγουστο να εμφανιστούν με σούπερ σιλουέτα στην παραλία ή στον εκάστοτε προορισμό. Η δεύτερη περιλαμβάνει εκείνες που θέλουν να χάσουν μερικά κιλά, τα οποία… θα πάρουν ξανά εκείνες τις ημέρες. Έτσι, για να το ισορροπήσουν.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, αν θέλεις να έχεις άμεσα αποτέλεσμα, ξεκίνησε την προσπάθεια από σήμερα κιόλας!

ΧΡΗΣΙΜΑ TIPS!

  • Να πίνεις τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως.
  • Να αποφεύγεις να πίνεις μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό.
  • Να μασάς αργά την τροφή και να ξεκινάς πάντα από την σαλάτα.
  • Να αποφεύγεις το πολύ αλάτι.
  • Να προσέχεις τις ποσότητες των γευμάτων.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Πηγή