Γκοφρετογλυκό σεμιφρέντο

Υλικά

  • 2 κουτιά μόρφατ
  • 1 ζαχαρούχο
  • 6 σοκοφρέτες και 3 για γαρνίρισμα
  • 2 κουβερτούρες γάλακτος
  • 2 πακέτα μπισκότα πτιμπέρ
  • 1 κουταλιά του γλυκού υγρή βανίλια

Εκτέλεση Χτυπάμε τα δύο κουτιά μόρφατ να αφρατέψουν και προσθέτουμε το ζαχαρούχο συνεχίζουμε το χτύπημα για καν 5 λεπτό…. σε ένα πυρέξ η ταψάκι ή ότι άλλο σας βολεύει στρώνουμε μια στρώση μπισκότα βουτηγμένα σε γάλα από πάνω στρώνουμε την μισή ποσότητα σαντιγής που φτιάξαμε πασπαλίζουμε τις σοκοφρέτες θρυματισμένες και ραντίζουμε με την λιωμένη κουβερτούρα…. επαναλάβετε άλλη μια στρώση με την ίδια σειρά των υλικών

γαρνίρετε όπως εσείς θέλετε…

Μπορείτε να προσθέσετε και τριμμένο φουντούκι στις στρώσεις. ( το γλυκό θέλει κατάψυξη) ένα τέταρτο έξω από την κατάψυξη πριν το κόψετε

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!

Πηγή