ΥΠΕΡΟΧΑ, ΓΕΥΣΤΙΚΑ,ΤΡΑΓΑΝΑ,ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ.
Ζυμώνουμε 250 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ,με 1.αυγό,100 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό 100 γραμμάρια ζάχαρη.
Για το γλάσο λιώνουμε 1 κουβερτούρα με λίγο γάλα και τα βουτάμε .
Tzeni Tsanaktsidou
ΥΠΕΡΟΧΑ, ΓΕΥΣΤΙΚΑ,ΤΡΑΓΑΝΑ,ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ.
Ζυμώνουμε 250 γραμμάρια αλεύρι φαρίν απ,με 1.αυγό,100 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό 100 γραμμάρια ζάχαρη.
Για το γλάσο λιώνουμε 1 κουβερτούρα με λίγο γάλα και τα βουτάμε .
Tzeni Tsanaktsidou