Γερμανίδα προσέφερε για σεξ το εννιάχρονο παιδί της στο ίντερνετ

Σε ποινή κάθειρξης μόλις 12 ετών (μηδαμινή συγκριτικά με το έγκλημά τους) καταδίκασε ένα γερμανικό δικαστήριο μια 48χρονη γυναίκα και τον 39χρονο σύντροφό της, οι οποίοι προσέφεραν τον εννιάχρονο γιο της πρώτης για σεξ σε παιδόφιλους στο dark web.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το διεστραμμένο ζευγάρι καταδικάστηκε και για την σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού, που σήμερα είναι 10 ετών, αφού είχαν βιάσει επανειλημμένα το αγόρι καταγράφοντας σε βίντεο τις σκηνές φρίκης, ως «διαφήμιση» για το «εμπόρευμά» τους.

Στη συνέχεια πόσταραν το υλικό και αναζητούσαν πελάτες στο dark web, μια «σκοτεινή γωνιά» του Ίντερνετ που δεν μπορεί να προσπελαστεί μέσω των mainstream μηχανών αναζήτησης.

Το δικαστήριο του Φράιμπουργκ έκρινε ότι η Berrin Taha και ο Christian Lais πρέπει να περάσουν τα επόμενα 12 χρόνια στη φυλακή για την ανεπανόρθωτη ζημιά που προξένησαν στο αγόρι, ενώ ο άνδρας πρόκειται να παραμείνει υπό προληπτική επιτήρηση και μετά την αποφυλάκισή του.

Η 48χρονη και ο σύντροφός της ήταν δύο από τους συλληφθέντες ενός μεγάλου κυκλώματος παιδόφιλων που εξαρθρώθηκε το περασμένο φθινόπωρο.

Τα άλλα μέλη της σπείρας, όλα άνδρες, έχουν καταδικαστεί ήδη σε διαφορετικές δίκες.

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα, ένας Ισπανός «πελάτης» του ζευγαριού που είχε κακοποιήσει επανειλημμένα το αγόρι, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών.

Ο 10χρονος ζει σήμερα με θετούς γονείς.