Βότανο αφαιρεί το 80% των βαρέων μετάλλων από το σώμα

Κολίανδρος: Το Βότανο που μπορεί να αφαιρέσει το 80% των βαρέων μετάλλων από το σώμα μέσα σε 42 ημέρες.

Ο κόλιανδρος είναι ένας από τους ισχυρότερους αποτοξινωτές. Εξαλείφει τα βαρέα μέταλλα και άλλες τοξίνες. Οι άνθρωποι τον χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια για να καθαρίσουν το σώμα τους, και να εξαλείψουν κυρίως τον υδράργυρο. Το Κόλιαντρο είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κάποια πράσινη σκόνη όπως το σιταρόχορτο, διότι όταν χρησιμοποιείται μόνο του, «κινητοποιούνται μεν οι τοξίνες ώστε να μεταφερθούν έξω από το σώμα, αλλά μπορεί να κατακλύσουν το συνδετικό ιστό (όπου τα νεύρα διαμένουν) με βαρέα μέταλλα, τα οποία προηγουμένως ήταν συσσωρευμένα σε άλλα σημεία του σώματος.»

Αυτό μπορεί να προκαλέσει ανασχηματισμό των τοξινών εάν ένας άλλος παράγοντας δέσμευσης δεν χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην απελευθέρωσή τους.

Απλά προσθέτοντας το σιταρόχορτο ή την χλωρέλλα ή ακόμη καλλίτερα τα φύκια A.F.A., επαναφέρετε ταυτόχρονα και η εντερική χλωρίδα, ενώ η επανα-τοξίνωση του συστήματος σταματά.

Κλινικές μελέτες που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα απέδειξαν ότι η χρήση αυτού του συνδυασμού μπορεί να αφαιρέσει φυσικά κατά μέσο όρο, 87% του μολύβδου, 91% του υδραργύρου, και 74% του αλουμινίου από το σώμα μέσα σε 42 ημέρες.

Τα βαρέα μέταλλα προκαλούν σοβαρές ασθένειες υγείας, όπως καρκίνο, καρδιακέςπαθήσεις, υποβάθμιση της εγκεφαλικής λειτουργίας, συναισθηματική αστάθεια,νεφροπάθειες, πνευμονικές παθήσεις και αδύναμα οστά (οστεοπόρωση).

Ο κολίανδρος είναι άφθονος σε κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνη Α και βιταμίνη Κ.

Χρησιμοποιήστε τον για να απολαύσετε τις αντισηπτικές, αντιμυκητικές και αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες. Ο κολίανδρος θεραπεύει τις λοιμώξεις και τις φλεγμονές και λόγω των αποτοξινωτικών του ιδιοτήτων.

Μια ομάδα ερευνητών στο ινστιτούτο ιατρικών επιστημών της Ινδίας στο Νέο Δελχί χρησιμοποίησε πειραματόζωα για να αποδείξει τη δύναμη του κολίανδρου. Οι αρουραίοι εγχύθηκαν με διάλυμα αντιγόνου ώστε να προκληθεί φλεγμονή και διόγκωση παρόμοια με τα συμπτώματα που προκύπτουν από τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Τα ευρήματά τους έδειξαν ότι η κατανάλωση κόλιανδρου ήταν σε θέση να μειώσει αυτά τα προβλήματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το κολίανδρο:

Δοκιμάστε την εκπληκτική μέθοδο μας και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον κολίανδρο σας. Προσθέστε φρέσκο, οργανικό κολίανδρο στα κομμάτια της σούπας ή προσθέστε τον κομμένο στα γεύματά σας.

Αντιφλεγμονώδες και αποτοξινωτικό μείγμα με βάση τον κολίανδρο

  • ½ φλιτζάνι φρέσκου οργανικού κολίανδρου
  • ½ φλιτζάνι οργανικό χυμό μήλου
  • ½ φλιτζάνι καθαρό νερό
  • 1 κουταλάκι σκόνη σιταρόχορτου ή χλωρέλλας (Προσωπικά δεν αλλάζω τα φύκια A.F.A , λόγο της δράσης τους στην εντερική χλωρίδα)

Ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να γίνουν ένας πολτός (σε μούλτι ή μπλέντερ). Καταναλώστε άμεσα.

Ο καθένας που σέβεται την υγεία του και θέλει να ζει απαλλαγμένος από ασθένειες, καταλαβαίνει πόσο έντονη είναι η ανάγκη της συστηματικής αποτοξίνωσης.

Κάτι ακόμη που κάνω εγώ και γι’ αυτό και σας το προτείνω, καθώς δεν μπορούμε να γλυτώσουμε 100% από αυτήν την κατάσταση, είναι να αποτοξινώνω συχνά τον οργανισμό μου, ΑΛΛΆ με ασφαλή μέσα, όπως

  • τα Φύκια A.F.A σε καθημερινή βάση,
  • αρκετές φορές μες τον χρόνο γαϊδουράγκαθο και
  • μία το πολύ δύο φορές τον χρόνο ίσως χρησιμοποιήσω και τον ζεόλιθο.

Όλα βέβαια, ως συμπληρώματα διατροφής για ισχυρή δραστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Πηγή