Βάζει Nivea κάτω από τα μάτια και αυτό που συμβαίνει δεν θα το πιστεύετε!

Ολοι μας έχουμε στο μπάνιο του σπιτιού μας το κλασικό μπλε κουτάκι της κρέμα της Nivea. Πολλοί δεν το έχουν μόνο στο μπάνιο τους αλλά το παίρνουν και  μαζί τους στην τσάντα τους, καθώς αυτή η θαυματουργή κρέμα έχει και πολλές άλλες χρήσεις εκτός από το να αναζωογονεί τα χέρια.

Δείτε παρακάτω μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να την χρησιμοποιήστε:

1. Αντι-γήρανση

Κηρύξτε πόλεμο ενάντια στις ρυτίδες σας με την κρέμα αυτή. Απλά απλώστε λίγη κρέμα στις προβληματικές περιοχές πριν πέσετε για ύπνο και σύντομα θα δείτε μεγάλη διαφορά!

2. Ραγάδες

Για την πρόληψη των ραγάδων μετά την εγκυμοσύνη, μπορείτε να τρίψετε λίγο Nivea στην κοιλιά, το στήθος και τους γοφούς καθημερινά. Είναι εξίσου καλή με τα ακριβά έλαια που απευθύνονται σε ραγάδες.

3. Κύκλους κάτω από τα μάτια

Εάν κοιμάστε αργά, είναι πιθανόν να ξυπνήσετε με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Μπορεί να είναι μια λύση να τους κρύψετε αν και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποτρέψετε τον σχηματισμό τους. Πριν πάτε για ύπνο, βάλτε λίγη κρέμα γύρω από τα μάτια και το επόμενο πρωί θα δείτε την διαφορά.

4. Αφαίρεση μακιγιάζ

Βάλτε λίγο βαμβάκι στην κρέμα και βγάλτε μ’αυτό το μακιγιάζ. Δουλεύει και με το αδιάβροχο μακιγιάζ!

5. Ξηροί αγκώνες

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ξηρό, ακόμα και σκασμένο δέρμα στους αγκώνες τους. Και εδώ, η Nivea είναι μια ιδανική ενυδατική κρέμα που θα αφήσει το δέρμα σας λείο και απαλό.

Είναι εκπληκτικό το πόσες χρήσεις έχει αυτή η κρέμα! Παίρνοντας ένα μόνο προϊόν, θα μπορέσετε να λύσετε πολλά προβλήματα!

6. Ξηρά χέρια

Είναι ένα κλασσικό πρόβλημα – ειδικά αν πλένετε συχνά τα χέρια σας. Η κρέμα αυτή θα τα ενυδατώσει και θα τα κάνει ξανά απαλά.

7. Πρόληψη και θεραπεία της δερματίτιδας

Πολλές δερματίτιδες προκαλούνται από την υπερβολική χρήση σαπουνιών και καθαριστικών. Η κρέμα αυτή είναι πολύ καλή στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως εκζέματος, φαγούρας ή πρηξίματος. Φυσικά, αν δεν δείτε βελτίωση, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον δερματολόγο σας.

8. Αντιμετώπιση μικρών εγκαυμάτων

Το να καείτε είναι πολύ εύκολο, είτε ακουμπώντας καταλάθος σε μια κατσαρόλα που καίει ή σε ένα μάτι που είναι ανοιχτό. Με το που καείτε, βάλτε αμέσως λίγη από αυτή την κρέμα. Θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση και δεν θα δημιουργηθεί φουσκάλα.

9. Θεραπεύει τα ηλιακά εγκαύματα

Όλοι έχουμε ξεχάσει κάποια στιγμή να βάλουμε αντηλιακό και να περάσουμε αρκετές ώρες στον ήλιο χωρίς αυτό. Την ίδια μέρα λοιπόν, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα κόκκινα εγκαύματα από τον ήλιο. Ωστόσο, αν βάλετε λίγη από αυτή την κρέμα στη περιοχή του ηλιακού εγκαύματος, η περιοχή θα ηρεμήσει και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

10. Για τα σκασμένα χείλια

Αν έχετε σκασμένα χείλια, μπορείτε να βάζετε λίγο nivea  για μερικές μέρες και θα τα δείτε πολύ γρήγορα να γίνονται και πάλι καλά. Τα χείλη σας θα γίνουν πάλι μαλακά και δεν θα πιστεύετε στα αποτελέσματα.

Είναι εκπληκτικό το πόσες χρήσεις έχει αυτή η κρέμα! Παίρνοντας ένα μόνο προϊόν, θα μπορέσετε να λύσετε πολλά προβλήματα! Θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα έχετε και φανταστικά αποτελέσματα με κάθε χρήση αυτής της κρέμας! Πηγή