Αυτό θα πει Αληθινή Αγάπη: Αφοσιωμένος Σύζυγος φροντίζει την παράλυτη Γυναίκα του για 56 Ολόκληρα Χρόνια.

Αυτός ο πιστός σύζυγος πέρασε 56 χρόνια, δίνοντας φροντίδα στην παράλυτη σύζυγό του, Zhou Yu’ai, και εξακολουθεί να την αγαπά. Σίγουρα, υπάρχει αληθινή αγάπη, και η ιστορία του Κινέζου αγρότη Du Yuanfa, το αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία.

Ο Du και η Zhou παντρεύτηκαν το 1959, αλλά μόλις πέντε μ… Αυτός ο πιστός σύζυγος πέρασε 56 χρόνια, δίνοντας φροντίδα στην παράλυτη σύζυγό του, Zhou Yu’ai, και εξακολουθεί να την αγαπά. Σίγουρα, υπάρχει αληθινή αγάπη, και η ιστορία του Κινέζου αγρότη Du Yuanfa, το αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία.

Αυτό θα πει Αληθινή Αγάπη 2

Ο Du και η Zhou παντρεύτηκαν το 1959, αλλά μόλις πέντε μήνες μετά το γάμο τους συνέβη κάτι τραγικό. Η νεαρή σύζυγός χτυπήθηκε από μια μυστηριώδη ασθένεια στην ηλικία των 20 και έμεινε εντελώς παράλυτη. Εκείνη την εποχή, ο Du δούλευε σε ανθρακωρυχείο σε μια κοντινή πόλη και έμαθε για το τραγικό συμβάν, αφού είχε λάβει επιστολή από την οικογένειά του, ενημερώνοντας τον ότι η Zhou ήταν άρρωστη και δέσμια στο κρεβάτι.

Ο Du πήρε αμέσως άδεια από τη δουλειά και επέστρεψε στο σπίτι του. Λόγω της ασθένειας, η Zhou είχε χάσει κάθε αίσθηση στο σώμα της. Δεν μπορούσε καν να γυρίσει ή να κρατήσει αντικείμενα στα χέρια της. Κανένας γιατρός δεν μπορούσα να καταλάβει τι συνέβαινε με τη νεαρή γυναίκα. Το νεαρό ζευγάρι ανακάλυψε ότι Zhou δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Αυτό θα πει Αληθινή Αγάπη 3

Πολλοί φίλοι του Du του πρότειναν ότι ο ίδιος να ακυρώσει το γάμο του και να αρχίσει μια νέα ζωή, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Είπε στη γυναίκα του, «Μην ανησυχείς. Θα σε φροντίζω για πάντα», και κράτησε τον λόγο του.

Ο Du εγκαταλείψει τη δουλειά του και αφιέρωσε όλο το χρόνο του για να φροντίζει τη σύζυγό του. Ο τρυφερός σύζυγος, ταίζει με το κουτάλι τη σύζυγό του, αλλάζει τις πάνες της, της φτιάχνει παραδοσιακά κινέζικα φάρμακα και την πηγαίνει σε διαφορετικούς γιατρούς.

Αυτό θα πει Αληθινή Αγάπη 4

Η αφοσίωση του Du δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους γείτονές του, οι οποίοι συχνά έρχονται να επισκεφθούν το ζευγάρι και να τους φέρουν ψώνια ή φάρμακα. Επιπλέον, ο Du και η Zhou δέχονται βοήθεια από τις τοπικές αρχές.

Ο Du ποτέ δεν έχει παραιτηθεί. Για σχεδόν έξι δεκαετίες προσέχει την αγαπημένη του. Κάθε μέρα, φροντίζει τη γυναίκα του και εξακολουθεί να ελπίζει στο να βρεθεί η θεραπεία για τη νόσο της. Αυτό θα πει πραγματική αγάπη!

Πηγή