σχέδιο στο μπικίνι που τρελαίνει τους άνδρες

Αυτό είναι το σχέδιο στο μπικίνι που τρελαίνει τους άνδρες

Σε δίλημμα βρίσκονται αρκετά συχνά πολλές γυναίκες καθώς δεν ξέρουν τι αποτρίχωση να διαλέξουν για την ευαίσθητη περιοχή. Τελικά τι προτιμούν οι άνδρες, το γνωστό «brazilian» ή άλλο σχέδιο;

Έρευνα που πραγματοποίησε εταιρεία προϊόντων αποτρίχωσης έδειξε τις προτιμήσεις των ανδρών στο σχήμα του μπικίνι. Όπως προέκυψε από τις… πιπεράτες απαντήσεις τους την πρωτοκαθεδρία έχει όντως το «brazilian», αφού αυτό προτιμάει να… βλέπει ένας στους τρεις άνδρες.

Ένα ποσοστό των ανδρών που άγγιζε το 38% υποστήριξε ότι είναι ικανοποιημένος ακόμη και από ένα επιμελημένο trimming.

Βάση των απαντήσεων των ανδρών στην ίδια έρευνα, ένα ποσοστό που έφτανε το 25 % προτιμά το έτερο ήμισυ να διατηρεί το natural σχήμα ή να σχηματίζει το γνωστό σε όλους »Τρίγωνο των Βερμούδων».

Πάντως ένα ποσοστό που πέφτει κάτω από το 15% επιθυμεί το έτερο ήμισυ να έχει τη κλασσική λωρίδα ενώ ένας στους δέκα απάντησε πως θα προτιμούσε να έχει το σχήμα της καρδιάς.

Πάντως η νέα μόδα «επιτάσσει» τη ριζική αποτρίχωση, γνωστή και ως «Hollywood», και οι απανταχού υποστηρικτές της επισημαίνουν ότι η μέθοδος αυτή ξεσηκώνει ερωτικά τους άνδρες.

Από την άλλη πλευρά οι ειδικοί συνιστούν στις γυναίκες να είναι ιδαίτερα προσεκτικές, όταν κάνουν αποτρίχωση στο μπικίνι. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι γιατροί, ο οποίοι τάσσονται κατά της πλήρης αποτρίχωσης.

Και αυτό επειδή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο British Medical Journal έδειξε ότι οι διάφοροι μικροτραυματισμοί που μπορεί να προκληθούν κατά την διάρκεια της αποτρίχωσης στην γραμμή του μπικίνι μπορεί να κάνουν πιο ευάλωτο το δερμα στους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Πηγή: iatropedia.gr