Αυτό είναι το καλύτερο κόλπο που μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι 3 κιλά σε μια μέρα

Ξέρατε ότι υπάρχει ένα φυσικό, πολύ αποτελεσματικό καθαρτικό που μπορείτε να ετοιμάσετε από την άνεση του σπιτιού σας; Τα δαμάσκηνα είναι μεγάλη πηγή φυτικών ινών μαλακώνουν τα κόπρανα σας και να ανακουφίζουν από τη δυσκοιλιότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό καθαρτικό.

Η συνταγή για το καλύτερο φυσικό καθαρκτικό

Συστατικά:

  • 150 γρ. χουρμανδιά χωρίς κουκούτσια (1 φλιτζάνι)
  • 150 γρ. δαμάσκηνα (1 φλιτζάνι)
  • 5 φλιτζάνια βραστό νερό.

Η κατανάλωση αυτών των τροφών που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας

Προετοιμασία και τρόπος χρήσης:

Κόψτε τις χουρμανδιές και τα δαμάσκηνα σε μικρά κομμάτια , και προσθέστε τα σε βραστό νερό.

Σιγοβράστε το μείγμα μέχρι να συρρικνωθεί.

Θα πρέπει να το καταναλώνετε το πρωί.

Αυτό το παρασκεύασμα μπορεί να καταναλωθεί από όλους, ανεξάρτητως ηλικίας. Μπορείτε ακόμη και να το φάτε με γιαούρτι, δημητριακά ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει.

Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε πολλαπλά δαμάσκηνα σε ένα ποτήρι νερό και να τα αφήσετε εκεί όλη τη νύχτα, και να τα καταναλώσετε το επόμενο πρωί.

Συμβουλές:

Η κατανάλωση αυτών των τροφών που είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και η κατανάλωση άφθονου νερού βοηθούν στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας Το idiva.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Πηγή