Αυτός ο σκύλος δεν φεύγει ούτε στιγμή από το πλευρό του τραυματισμένου φίλου του

Δύο τραυματισμένα σκυλιά σώθηκαν από την Αστυνομία του Saint Louis. Το ένα σκυλί δεν άφηνε ούτε στιγμή μόνο του τον σοβαρά τραυματισμένο φίλο του.

Ένα τηλεφώνημα από άγνωστο για δύο τραυματισμένα σκυλιά δέχτηκε η Αστυνομία της περιοχής Saint Louis. Τα δύο σκυλιά απέδειξαν ότι μια δυνατή φιλία μπορεί να ξεπεράσει πολλά εμπόδια…

Η Frann και η φίλη της βρίσκονταν στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου όταν η Αστυνομία τις εντόπισε. Όσο οι Αστυνομικοί φρόντιζαν την Frann, που ήταν σοβαρά τραυματισμένη, η τετράποδη φίλη της δεν την άφηνε ούτε λεπτό μόνη της. Ήταν συνεχώς στο πλευρό της, προσπαθώντας να την ηρεμήσει και να της δώσει δύναμη. Ακόμα και όταν την ανέλαβαν οι γιατροί, η πιστή φίλη της Frann ήταν κοντά της και έβλεπε όλη τη διαδικασία.

Κανείς δεν πίστευε ότι η Frann θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Μετά από ένα μήνα φροντίδας και στήριξης από την φίλη της, ο σκύλος κατάφερε και πάλι να κάνει τα πρώτα του βήματα! Με λίγη βοήθεια, η Frann στέκεται γερά στα πόδια της και τώρα έχει βρει μια οικογένεια να της παρέχει την στοργή και την αγάπη που έχει ανάγκη.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Πηγή