Αυτή η 10χρονη κάθεται απέναντι από τη μαμά της και περιμένει. Δείτε τώρα, τι κάνουν στα μαλλιά της!

Όταν η 10χρονη Katelyn έφερε στο σπίτι ένα φυλλάδιο για την οργάνωση St. Baldrick’s, είπε στη μαμά της τι ήθελε να κάνει – ήθελε να ξυρίσει τα μαλλιά της για τα παιδιά με καρκίνο. Και αυτό ακριβώς έκανε το 2014, προς τιμήν ενός μικρού κοριτσιού με το όνομα Emily που διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα.

Και όχι μόνο ξύρισε το κεφάλι της μπροστά σε κόσμο, αλλά μάζεψε και πάνω από $7.000 για την έρευνα παιδικού καρκίνου. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε τη συγκινητική στιγμή που η Katelyn κάθεται στην καρέκλα και παίρνει μια βαθιά ανάσα καθώς η μηχανή ξυρίζει τις όμορφε μπούκλες της. Είναι αγχωμένη, ενθουσιασμένη, και συγκινημένη…

Η μαμά της Katelyn εξεπλάγη με την γενναιότητα και την αυτοπεποίθηση της κόρης της. «Δεν μπορώ να σας πω πόσοι γονείς είπαν ‘Δε θα άφηνα την κόρη μου να το κάνει αυτό, δε θα την άφηνα ποτέ να ξυρίσει το κεφάλι της’» λέει.

«Αλλά όταν έχεις ένα 10χρονο που μπορεί να μαζέψει τόσα χρήματα και να πάει εκεί πάνω και να είναι αρκετά γενναία για να ξυρίσει το κεφάλι της, αυτό λέει πολλά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξυρίσει το κεφάλι της για να το αποδείξει, αλλά γιατί όχι?»

Μπράβο, Katelyn! Είσαι πραγματικά έμπνευση!

 

Πηγή: fanpage