Αυτή η πρωτεϊνική δίαιτα θα σε βοηθήσει να χάσεις 6 κιλά σε ένα μήνα

Αν αυτό που αναζητάς είναι μια γρήγορη και ασφαλή απώλεια βάρους, τότε συνέχισε να διαβάζεις! Αυτό που χρειάζεσαι ιδανικά είναι μια δίαιτα με πρωτεΐνες. Ναι, η λεγόμενη πρωτεϊνική δίαιτα είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο στόχο σου. Γιατί; Γιατί η πρωτεΐνη αυξάνει το μεταβολισμό και τη μυική μάζα, με αποτέλεσμα να κάνεις περισσότερες καύσεις μέσα στην ημέρα. Α, και οι τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη προκαλούν επίσης πιο γρήγορα το αίσθημα του κουρεσμού και μειώνουν την επιθυμία για κάτι γλυκό. Τέλεια δηλαδή!

Ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου μας δίνει το ιδανικό μενού που θα μας βοηθήσει να χάσουμε 6 κιλά σε ένα μήνα. Η συγκεκριμένη δίαιτα βασίζεται σε γεύματα και σνακ full σε πρωτεΐνη και υπόσχεται άμεσα αποτέλεσμα, ιδανικά αν την ακολουθείς συνδυαστικά με γυμναστική.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

1. Να πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό ημερησίως. 2. Να αποφεύγετε να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού αμέσως μετά το φαγητό. 3. Να μασάτε αργά την τροφή και να ξεκινάτε πάντα από την σαλάτα. 4. Να αποφεύγετε το πολύ αλάτι. 5. Να προσέχετε τις ποσότητες των γευμάτων σας.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Πηγή