Αυτή Η Κάψουλα Μπορεί Να Μεταμορφώσει Το Πρόσωπό Σας Σε Μόλις Μια Νύχτα. Όταν Ξυπνήσετε Δεν Θα Πιστεύετε Τα Αποτελέσματα!

Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για το δέρμα σας και μπορεί να έχει άμεσα αποτελέσματα. Σήμερα λοιπόν, θα μοιραστούμε μερικές θεραπείες που μπορείτε εύκολα να κάνετε με αυτή τη βιταμίνη και θα παρατηρήσετε ορατές αλλαγές στο δέρμα σας μέσα σε μόλις λίγες ημέρες από την εφαρμογή της.

Για όλες αυτές τις θεραπείες θα χρειαστείτε κάψουλα βιταμίνης Ε. Απλώς πάρτε μια κάψουλα, ζουλήξτε τη και βγάλτε το έλαιο που περιέχει μέσα.

1) Μαύροι κύκλοι

Για τους μαύρους κύκλους ανακατέψτε μερικές σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε με αμυγδαλέλαιο και κάντε μασάζ για μερικά λεπτά στους μαύρους κύκλους σας. Αφήστε το μείγμα να δράσει για όλη τη διάρκεια της νύχτας.

2) Σκασμένα χείλη

Απλά ρίξτε λίγες σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε και εφαρμόστε τες στα χείλη σας. Αφήστε το έλαιο να δράσει για όλη τη διάρκεια της νύχτας.

3) Κρέμα νύχτας

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα προσώπου, πριν από την εφαρμογή της στο πρόσωπό σας, προσθέστε σε αυτήν μερικές σταγόνες λάδι βιταμίνης Ε. Ανακατέψτε και εφαρμόστε τη στο πρόσωπό σας.

Αν δεν έχετε κάποια ενυδατική κρέμα, ανακατέψτε Αλόη Βέρα με μερικές σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε και εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπό σας σαν ενυδατική κρέμα.

4) Φρύδια / Βλεφαρίδες

Ανακατέψτε μερικές σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε με καστορέλαιο. Απλώστε το στα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας. Αφήστε το μείγμα να δράσει όλη τη νύχτα.

Θα ενθουσιαστείτε σίγουρα με τα αποτελέσματα της Βιταμίνης Ε!

Πηγή