Αυτή η Γυναίκα Κρατούσε μια 27χρονη Σπίτι της σαν Σκλάβα! Σοκαρισμένοι οι Αστυνομικοί την Πιάσαν να της Βάζει Μέσα της Ένα…

Στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, η 47χρονη Esthela Clark, πλήρωσε αρκετές χιλιάδες δολάρια για να πάρει μια γυναίκα ηλικίας 26 ετών, που είχαν φέρει στις Ηνωμένες Πολιτείες Μεξικανοί λαθρέμποροι. Η Clark, ήθελε να κρατήσει τη γυναίκα ως όμηρο και να την χρησιμοποιήσει ως παρένθετη μητέρα.

Η γυναίκα, πίστευε ότι επρόκειτο να γίνει παρένθετη μητέρα κατόπιν πληρωμής και ότι θα φροντίζονταν από γιατρούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η άτυχη κοπέλα γονιμοποιούνταν καθημερινά με το με το σπέρμα του φίλου της Clark. Η κοπέλα αναγκάζονταν να κοιμάται στο πάτωμα της τραπεζαρίας της Clark. Δυστυχώς, η κοπέλα δεν έμεινε έγκυος.

Έτσι, η Clark την ανάγκασε να κάνει σεξ με αγνώστους. Οι άνδρες χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά και η Clark τα μάζευε για να γονιμοποιεί αργότερα την κοπέλα. Δεχόταν αυτά τα βασανιστήρια για περίπου δυόμισι χρόνια.

Σε κάποιο σημείο, η Clark σκέφτηκε ότι η κοπέλα ήταν πολύ χοντρή για να μείνει έγκυος και την ανάγκασε να χάσει 30 κιλά! Η Clark άρχισε να την χτυπά με ένα μεταλλικό ραβδί και την άφηνε να λιμοκτονεί όταν δεν έμενε έγκυος. Όταν η οικογένεια της κοπέλας κάλεσε από το Μεξικό, η Clark ανάγκασε την κοπέλα να πει ότι όλα πήγαιναν καλά.

Η κοπέλα έκανε δουλειές στο σπίτι της Clark, όταν την φυλάκισαν. Διασώθηκε επειδή κάποιος την είχε δει να πλένει το αυτοκίνητο της Clark το χειμώνα. Εκείνη ήταν αναμφισβήτητα υποσιτισμένη και υπήρχαν ενδείξεις τραυματισμού στο σώμα της. Στην Clark απαγγέλθηκαν το 2015 για διάφορες κατηγορίες.

Στις 27 Μαρτίου 2017, η Clark παραδέχτηκε την ενοχή της και μπορεί να υποστεί μέχρι και 20 χρόνια φυλάκισης. Πηγή