Αυτή είναι η απόλυτη θεραπεία για βελτίωση της όρασης

Καταναλώστε το πριν από τον ύπνο σας και θα πετάξετε τα γυαλιά σας πολύ γρήγορα καθώς σύντομα θα έχει αποκατασταθεί μεγάλο μέρος της όρασής σας!

Αποθηκεύστε και δοκιμάστε αυτή τη συνταγή πριν οι φαρμακευτικές την διαγράψουν από το Διαδίκτυο! «Τροφή»: Διαχωρίζω την θέση μου καθώς δεν συμμερίζομαι τα παραπάνω, αλλά βάζω την συνταγή επειδή ακόμη και να μην έχει τα θεαματικά οφέλη που αναφέρονται, σίγουρα βελτιώνει την υγιεία, χωρίς να βλάπτει!

Τα συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε για την προετοιμασία αυτής της συνταγής θα βελτιώσουν την όρασή σας και ταυτόχρονα θα αναζωογονήσουν το δέρμα γύρω από τα μάτια σας. Αυτά τα εντελώς φυσικά συστατικά έχουν χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα για τη βελτίωση της όρασης, όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις μυωπίας.

Αυτή η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη για να την προετοιμάσετε, αλλά και πολύ οικονομική ενώ εκτός από τη βελτίωση της όρασή σας, θα ενυδατώσει επίσης και το δέρμα σας και θα το κάνει απαλό και μεταξένιο. Είναι τέλος εξαιρετικό για τα μαλλιά σας, καθιστώντας τα λαμπερά και βοηθά σε περιπτώσεις τριχόπτωσης.

Συστατικά:

  • 10 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 4 λεμόνια
  • 200 γρ λάδι λιναρόσπορου

Παρασκευή: Πρώτα αφαιρέστε τη φλούδα, ψιλοκόψτε και αλέστε το σκόρδο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα γυάλινο δοχείο με καπάκι ή ένα μπουκάλι για να προσθέσετε τα λεμόνια ψιλοκομμένα, αλλά χωρίς τη φλούδα τους. Στη συνέχεια, προσθέστε το σκόρδο, το μέλι και το λινέλαιο. Ανακινήστε καλά και αφήστε τα να σταθούν κατά την διάρκεια μίας νύχτας. Την επόμενη ημέρα αφαιρέστε τα κομμάτια που έχουν μείνει από τα συστατικά, κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κουτάλι ή στραγγίστε το και αποθηκεύστε το θεραπευτικό σας μείγμα στο ψυγείο.

Προσοχή: Δεν πρέπει να βάλετε το μείγμα στα μάτια σας! Είναι αποκλειστικά και μόνο πόσιμο!

Πάρτε μία κουταλιά της σούπας από αυτό το θαυμάσιο φάρμακο πριν από κάθε γεύμα.

 

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα  δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Πηγή