Αποσυναρμολόγησε τις Παλέτες

Αποσυναρμολόγησε τις Παλέτες και τις έβαλε στη βεράντα. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα, θα σας πέσει το σαγόνι!

Όταν μετακομίζεις σε ένα νέο σπίτι, το ιδανικό είναι να μην έχεις κανένα παράπονο. Η θέρμανση λειτουργεί, τα παράθυρα κλείνουν καλά και δεν υπάρχουν σημεία με υγρασία. Αλλά στην πραγματικότητα κάθε καινούριο σπίτι έχει τα ελαττώματα του τα οποία χρειάζονται επισκευή.

Το καινούριο σπίτι αυτής της οικογένειας έχει μια γκρίζα, μουντή τσιμεντένια βεράντα με ένα σοβαρό ελάττωμα: “Το στρώμα του τσιμέντου έχει σπάσει στη μέση και έχει βυθιστεί με αποτέλεσμα η βεράντα να είναι στραβή”, είπε ο ιδιοκτήτης. Αλλά πριν βρουν την λύση στο πρόβλημα, αυτή η οικογένεια έλαβε τυχαία μια μεγάλη ποσότητα από παλέτες.

Αποσυναρμολόγησε τις Παλέτες

Έτσι, τους ήρθε η ιδέα να καλύψουν την βεράντα με τις παλέτες. Αρχικά, αφαίρεσαν όλες τις σανίδες για να μπορέσουν να τοποθετήσουν τις παλέτες.

Αποσυναρμολόγησε τις Παλέτες

Στη συνέχεια, έβαλαν πάλι τις σανίδες και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Αποσυναρμολόγησε τις Παλέτες

Τώρα πια το πάτωμα της βεράντας είναι ίσιο και έτοιμο για το επόμενο πάρτι τους.

Αποσυναρμολόγησε τις Παλέτες

Τέλος, πέρασαν ένα στρώμα βερνίκι για να προστατεύσουν το ξύλο. Πρέπει να περνάνε βερνίκι από καιρό σε καιρό για να μπορούν να απολαμβάνουν την βεράντα τους για πολύ ακόμα.

Αποσυναρμολόγησε τις Παλέτες

Το άσχημο, σπασμένο τσιμέντο κρύφτηκε κάτω από το ξύλο. Τώρα πια η βεράντα είναι υπέροχη και σε καλεί να περάσεις ένα ηλιόλουστο απόγευμα εκεί!

Πηγή