Αποκτήστε Χέρια Μοντέλου σε μόλις 2 Μήνες, με ΑΥΤΕΣ τις 6 Αποτελεσματικές Ασκήσεις. Θα Μείνετε Άφωνες με τα Αποτελέσματα!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και ήρθε ο καιρός που μπορούμε να αποκαλύψουμε τα χέρια μας. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος δεν έχει αρκετά γραμμωμένα χέρια;

Μην ανησυχείτε, υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι ο καιρός να ζεστάνει αρκετά, και μπορείτε να σφίξετε τα χαλαρά μπράτσα. Σας προτείνουμε 6 εύκολες ασκήσεις για τα χέρια που θα σας βοηθήσουν να σφίξετε τις προβληματικές περιοχές.

Άρση βαρών

για τους δικέφαλους μύες

Σταθείτε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων. Ισιώστε την πλάτη σας, λυγίστε τα γόνατα και τα ισχία λυγισμένα προς τα πίσω. Αν δεν υπάρχουν βάρη, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με μπουκάλια νερού. Κρατήστε τους αγκώνες σας σε ορθή γωνία. Σηκώστε τα χέρια σας μέχρι το ύψος του στήθους και έπειτα μέχρι το ύψος του προσώπου. Κατεβάστε αργά τα χέρια σας.

Κάμψεις χεριών προς τα πίσω

για τους τρικέφαλους μύες

Για αυτή την άσκηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καρέκλα, καναπέ ή πάγκο. Κρατηθείτε από μια σταθερή επιφάνεια πίσω σας. Λυγίστε τα γόνατά σας σε γωνία 90 μοιρών. Χαμηλώστε προσεκτικά τους γοφούς λυγίζοντας τους αγκώνες σας. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση. Όταν χαμηλώνετε – εισπνεύστε, και όταν σηκώνεστε – εκπνεύστε.

Κάμψεις σε πάγκο

για τους τρικέφαλους μύες

Τοποθετήστε τα χέρια σας σε ένα πάγκο στο πλάτος των ώμων και τεντώστε τα πόδια σας. Σφίξτε τους κοιλιακούς σας. Κατεβάστε το σώμα σας, λυγίζοντας τους αγκώνες σας. Προσπαθήστε να κρατάτε το σώμα ίσιο. Επιστρέψτε στην αρχική θέση. Εάν η άσκηση είναι δύσκολο να γίνει, λυγίστε τα γόνατά σας. Όταν χαμηλώνετε – εισπνεύστε, και όταν σηκώνεστε – εκπνεύστε.

Κάμψεις σε τοίχο για τον πρόσθιο θώρακα και τους μύες των ώμων

Ισιώστε τα χέρια και ακουμπήστε με τις παλάμες στον τοίχο. Ανοίξτε τα πόδια στο πλάτος των ώμων. Σταθείτε στις μύτες των ποδιών σας. Πιέστε στον τοίχο, λυγίζοντας τους αγκώνες σας. Ο κορμός πρέπει να είναι ίσιος. Όταν σπρώχνετε από τον τοίχο – εκπνεύστε. Όταν χαμηλώνετε στον τοίχο – εισπνεύστε.

Κάμψεις

Για τους μύες των ώμων, των γοφών και των κοιλιακών

Ξαπλώστε στο πάτωμα σε ένα χαλί. Σηκωθείτε στα χέρια, έχοντας τους αγκώνες λυγισμένους. Στη συνέχεια, λυγίστε τα γόνατά σας και σηκώστε τα πόδια σας επάνω, σταυρώνοντας τους αστραγάλους. Τώρα πιέστε τα χέρια σας μακριά από το πάτωμα. Κατά το χαμήλώμα – εισπνεύστε, και όταν σηκώνεστε – εκπνεύστε.

«Πυγμαχία»

για τους μύες των ώμων και της ωμοπλάτης

Σταθείτε με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων. Το ένα πόδι πρέπει να βρίσκεται μπροστά και το άλλο πίσω. Τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Το ένα χέρι τεντωμένο προς τα εμπρός και το άλλο λυγισμένο. Κάντε εναλλαγές με τα χέρια και τα πόδια, χτυπώντας τον αέρα με τα χέρια σας. Αν η άσκηση φαίνεται εύκολη, μπορείτε να πάρετε ένα μικρό βάρος.

Πριν από την εκτέλεση των ασκήσεων, κάντε ένα ζέσταμα. Κάθε μία από αυτές τις ασκήσεις προτείνεται να εκτελεστεί 15-20 φορές ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Πηγή