Αποκτήστε τους σέξυ γλουτούς της Μιράντα Κερ με 5' γιόγκα την ημέρα

Αποκτήστε τους σέξυ γλουτούς της Μιράντα Κερ με 5′ γιόγκα την ημέρα

Η trainer Τζέσι Σάιν επιστράτευσε τις πιο αποτελεσματικές ασάνες και δημιούργησε μια προπόνηση ιδανική για όλα τα βιαστικά και πολυάσχολα κορίτσια όπως η σταρ του μόντελινγκ που θέλουν να είναι σε φόρμα.

Αν οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί σας στη μάχη για σμιλεμένους, σφιχτούς και ανορθωμένους γλουτούς είναι η έλλειψη χρόνου και το περιορισμένο budget, τώρα υπάρχει λύση: το Yoga Butt.

Πρόκειται για ένα… ταχύρρυθμο πρόγραμμα, το οποίο εμπνεύστηκε η Τζέσι Σάιν. Σ’ αυτό η γνωστή yoga instructor, που δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες, συνδυάζει έξυπνα τις πιο αποτελεσματικές και στοχευμένες στο επίμαχο σημείο ασάνες (οι ασκήσεις στη γιόγκα). Σκοπός της; Να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε τέλεια οπίσθια σε χρόνο ρεκόρ.

Η ίδια μας ζητά να προμηθευτούμε ένα στρώμα γυμναστικής, το μόνο που θα χρειαστούμε, καθώς και να αφιερώνουμε σε καθημερινή βάση μόλις 5′ από το χρόνο μας για να εκτελούμε το συγκεκριμένο είδος προπόνησης. Αν το κάνουμε, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά σε σύντομο διάστημα. Προτού δοκιμάσετε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο workout, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Δείτε το βίντεο:

[su_spacer]

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=_8PT9PQ_4Co”]