Αποκτήστε την «Μεσούλα» των Ονείρων σας, κάνοντας ΑΥΤΟ για 5 Λεπτά Καθημερινά. Τα Αποτελέσματα θα σας Αφήσουν Άφωνες!

Έχετε ακούσει ποτέ ότι το μασάζ όχι μόνο χαλαρώνει τους μυς, αλλά βοηθά να απελευθερωθούν και οι τοξίνες από το σώμα; Το λεμφικό μασάζ είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα υγιές και γυμνασμένο σώμα. Παρακάτω θα σας δείξουμε πώς να κάνετε μασάζ στο σώμα σας, ώστε να μειώσετε τα εκατοστά που σας παιδεύουν τόσο.

Τονώστε τους γλουτούς

Χρησιμοποιώντας μόνο τις άκρες των δαχτύλων, μετακινηθείτε από τα μπούτια προς τα οπίσθια με κυκλικές, ανοδικές ασκήσεις.

Δυνατά πόδια

Με την βοήθεια των δεικτών, ασκείστε πίεση για να αισθανθείτε το τέντωμα στην βουβωνική χώρα. Αυτό το σημείο ενεργοποιεί την απελευθέρωση των τοξινών και έτσι σας βοηθά να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα.

Πείτε «όχι» στα χαλαρά γόνατα

Μην ξεχνάτε να γυμνάσετε τα γόνατα σας, είναι σημαντικό κομμάτι του σώματος σας. Για να αισθανθείτε πιο άνετα, καθίστε σε μια καρέκλα. Ξεκινήστε από την επιγονατίδα και κινηθείτε προς τα έξω με μικρές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε κυκλικές κινήσεις για να κάνετε μασάζ στην περιοχή γύρω από την επιγονατίδα.

Τέλειες γάμπες

Γι’αυτές τις ασκήσεις θα χρειαστεί να ξαπλώσετε. Βάλτε δύο μαξιλάρια κάτω από τις γάμπες και τραβήξτε το ένα πόδι στο στήθος σας. Κρατώντας αυτή την στάση, κάντε μασάζ στις γάμπες με τα δύο χέρια – τρίψτε τις γάμπες κάνοντας μικρές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε όλα τα δάχτυλα και ασκήστε μέτρια ως έντονη πίεση, μετά χαλαρώστε.

Λεπτοί αστράγαλοι

Τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από τον αστράγαλο και κάντε μασάζ στο πόδι κινούμενοι προς τα πάνω, περιλαμβάνοντας και τον ιγνυακό τένοντα (το σημείο πίσω από το γόνατο). Τα πόδια σας σύντομα θα εκτιμήσουν αυτές τις θετικές αλλαγές.

Προσοχή:

-Αφιερώστε τουλάχιστον ένα λεπτό σε κάθε σημείο. -Θα παρατηρήσετε τις αλλαγές πιο γρήγορα από ότι φαντάζεστε. Αρχικά, θα αισθανθείτε χαλάρωση σε όλους τους μυς. Αργότερα, τα αποτελέσματα θα γίνουν πιο ορατά. -Αν ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή με πολλά υγρά, θα δείτε αποτέλεσμα πιο γρήγορα. -Ακόμη κι αν αυτή η θεραπεία σας φαίνεται άκακη, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Πηγή