Απαλλαγείτε από τις τρίχες στις μασχάλες χωρίς πόνο με αυτές τις 3 φυσικές μεθόδους

Μήπως οι τρίχες κάτω από τις μασχάλες σας μεγαλώνουν γρήγορα και δυσκολεύεστε με το ξυραφάκι γιατί αφήνει το δέρμα σας κόκκινο και τραχύ;

Παρακάτω θα διαβάσετε τρεις τρόπους για την αφαίρεση τους, χωρίς να υποστείτε την επώδυνη διαδικασία της αποτρίχωσης. Αυτές οι θεραπείες θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες τρίχες γρήγορα και θα αφήσουν το δέρμα σας λείο.

Λεμόνι και ζάχαρη

τρίχες στις μασχάλες 2

Αυτή η μέθοδος αποτρίχωσης με βάση τη ζάχαρη είναι απλή και αποτελεσματική. Ανακατέψτε 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού με 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη και φτιάξτε μια πάστα.Εφαρμόστε αυτό το μείγμα στις μασχάλες σας και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Αφαιρέστε με ένα καθαρό πανί. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα. Οι τρίχες στις μασχάλες σας θα υποχωρούν κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη θεραπεία.

Καλαμποκάλευρο και αυγό

τρίχες στις μασχάλες 3

Ανακατέψτε 1 αυγό με ½ κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο.Εφαρμόστε το μείγμα στις μασχάλες σας, αφήστε μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Γάλα και κουρκούμη

τρίχες στις μασχάλες 4

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κουρκούμη με 2 κουταλιές της σούπας γάλα. Εφαρμόστε το μείγμα στις μασχάλες σας, αφήστε το για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Πηγή

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *