Απίστευτα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα πιστολάκι σιλικόνης! Θα σας συναρπάσουν..

Το πιστολάκι σιλικόνης ποιος είπε πως είναι μόνο για τις χειροτεχνίες σας; Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με έναν διαφορετικό τρόπο που είτε καν το είχατε φανταστεί. Μπορεί να σας βοηθήσει σε θέματα που αφορούν την ρουτίνα ομορφιάς σας.

Και το καλύτερο; Το πιστολάκι σιλικόνης είναι φθηνό , βγαίνει σε πολλά μεγέθη και μεταφέρεται οπουδήποτε εύκολα. Είναι εύκολο στη χρήση και αν μάθετε να το χρησιμοποιείτε σωστά μπορείτε να κάνετε με αυτό απίστευτα πράγματα.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το πιστολάκι σιλικόνης.

1. Να επεκτείνετε ένα μολύβι ματιών

Το μολύβι ματιών σας έχει γίνει πολύ μικρό από το πολύ ξύσιμο και δεν σας βολεύει να το κρατάτε και να το εφαρμόζετε στα μάτια σας. Σας βρήκαμε την λύση. Πάρτε το πιστολάκι σιλικόνης και κολλήστε στο πίσω μέρος του μολυβιού ένα στικ σιλικόνης. Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιείται εύκολα το μολύβι χωρίς κανένα πρόβλημα.

2. Φτιάξτε ένα κάλυμμα για το ξυραφάκι σας

Θέλετε να πάτε μια εκδρομή αλλά δεν ξέρετε που να βάλετε το ξυραφάκι; Εάν δεν έχετε κάποια θήκη για αυτό, δημιουργήστε ένα αδιάβροχο κάλυμμα σφραγίζοντας τις λεπίδες με ζεστή κόλλα. Θα σχηματίσετε ένα φράγμα που θα προστατεύει τα δάχτυλά σας όταν θα πάτε να το βγάλετε. Βάλτε μια γραμμή κόλλας με το πιστολάκι πάνω στο ξυραφάκι, αφήστε το να κρυώσει και βάλτε το ξυραφάκι μέσα στο νεσεσέρ σας. Όταν θα πάτε να το βγάλετε για να το χρησιμοποιήσετε δεν θα έχετε ποτέ ξανά κάποιο ατύχημα.

3. Σφραγίστε το μπουκάλι του υγρού μέικαπ

Το υγρό μέικαπ δεν μένει πάντα στο μπουκάλι και συνήθως λερώνει τα πάντα. Προκειμένου να μην έχετε διαρροές από το μπουκάλι του υγρού μέικαπ σας , περάστε με κόλλα στο σημείο που κλείνει το καπάκι κυκλικά και αφήστε το να στεγνώσει. Όταν θα χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε θα μπορείτε με ευκολία να αφαιρέσετε την κόλλα.

4. Προστατευτείτε από τα εργαλεία περιποίησης μαλλιών

Όταν χρησιμοποιείτε το σίδερο για τα μαλλιά δεν ξέρετε που να το ακουμπήσετε; Σας βρήκαμε μια εύκολη λύση. Πάρτε ένα κομμάτι χαρτόνι και κολλήστε πάνω σε αυτό με το πιστολάκι σιλικόνης πέτρες. Κάθε φορά που θα θέλετε να ακουμπήσετε το σίδερο για τα μαλλιά θα έχετε το δικό του χώρο!

5. Κάντε μια θήκη κινητού τηλεφώνου με καθρέφτη.

Όλες οι γυναίκες δεν αποχωριζόμαστε το καθρέφτη από τη τσάντα μας αλλά και φυσικά το κινητό μας τηλέφωνο. Τι θα λέγατε λοιπόν να αποκτήσετε μια θήκη με ένα καθρεφτάκι στο πίσω μέρος.. Πώς; Απλά κολλήστε στη πλαστική σας θήκη στο πίσω μέρος με το πιστολάκι σιλικόνης ένα μικρό καθρεφτάκι. Και ποια γυναίκα δεν θα λατρέψει αυτό το συνδυασμό;

Πηγή