Απίθανο γλυκάκι με Σιροπιαστό παντεσπάνι ινδικής καρύδας & κρέμας !!

Υλικά

  • 1,5 κούπα ινδοκαρυδο
  • 1,5 κούπα φαρίνα
  • 1 κγ μπεικιν
  • 2\3 κούπας βούτυρο
  • 1κουπα Ζάχαρης
  • 3 αυγά χωρισμένα
  • 2\3 κούτας γάλα
  • ξύσμα πορτοκάλι

Για την κρέμα
  •  1,5 λίτρο γάλα
  • 6 κσ κορνφλάουρ
  • 5κσ σιμιγδάλι ψιλό
  • 3 κρόκους
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • βανίλια
 Για την επικάλυψη  
  • γκαρνί κ ινδοκαρυδο.
 Για το σιρόπι
  • 1,5 κούπα νερό
  • 1,5 ζάχαρη
  • 2 κσ βούτυρο
  • ξύσμα λεμονιών

Εκτέλεση 
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη,ρίχνουμε τους κρόκους,χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα ξεχωριστά.προσθέτουμε στο μείγμα κρόκων όλα τα υπόλοιπα υλικά κ τέλος τη μαρέγκα με μια μαρίζ καλύτερα.ψήνουμε στους 180 περίπου μισή ώρα.σιροπιάζομαι το κρύο γλυκό με το ζεστό σιρόπι.Για την κρέμα βράζουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να δέσει η κρέμα.Την στρώνουμε επάνω από το κέικ αφού κρυώσει και τέλος προσθέτουμε την σαντιγι- γκαρνί
Γαρνίρουμε με κερασάκια  και ινδοκάρυδο .
Γκόλφω Νικολάου-Διαμαντης Φυδανάκης