Έχτισε ένα δωμάτιo για το σκυλάκι της κάτω από τις σκάλες.

Όταν αγοράζει κάποιος ένα νέο σπίτι σχεδιάζει που θα είναι το καθιστικό, η τουαλέτα, η κουζίνα, τα δωμάτια των παιδιών και οι υπόλοιποι χώροι. Ωστόσο, τι γίνεται με το δωμάτιο του σκύλου; Μια κυρία χρησιμοποίησε τον χώρο κάτω από τις σκάλες και τον μετέτρεψε σε ένα χαριτωμένο, κομψό δωμάτιο για το κατοικίδιό της. Το τετράποδο είναι ράτσας Τσιουάουα και ονομάζεται Πάντσο. «Όταν η θεία μου έχτιζε το νέο της σπίτι μετά από 30 χρόνια διδασκαλίας, οι άλλες δύο θείες μου σχεδόν την ανάγκασαν να διακοσμήσει και ένα δωμάτιο για το σκυλί.» είπε ο Will Rigdon.

Και έτσι έγινε. Σκεφτείτε κομμάτια τέχνης να κρέμονται από τους τοίχους, ένα αντίγραφο διάσημου πίνακα με ένα σκύλο που παίζει πόκερ, μια κομψή συρταριέρα, λάμπα κομοδίνου και ένα χρυσό πολυτελές κρεβάτι. Όλα αυτά αγοράστηκαν για το σωμάτιο του μικρού φανταχτερού τετράποδου.

Μια κυρία αποφάσισε να μετατρέψει τον χώρο κάτω από τη σκάλα σε ένα απίθανο δωμάτιο για τον σκύλο της.

Έχτισε ένα δωμάτιo για το σκυλάκι της κάτω από τις σκάλες. 1

Υπάρχουν έργα τέχνης που κρέμονται στους τοίχους, ένα αντίγραφο διάσημου πίνακα με ένα σκύλο που παίζει πόκερ, μια κομψή συρταριέρα, λάμπα κομοδίνου και ένα χρυσό πολυτελές κρεβάτι.

Έχτισε ένα δωμάτιo για το σκυλάκι της κάτω από τις σκάλες. 2

«Ο Πάντσο είναι πολύ κρυουλιάρης και θα γίνει ο καλύτερος φίλος κάποιου που έχει μια κουβέρτα για να τον αγκαλιάσει. Ωστόσο μόλις φωνάξει η μαμά του, μην μπείτε στη μέση». Έχτισε ένα δωμάτιo για το σκυλάκι της κάτω από τις σκάλες. 3

Αρχικά η γυναίκα φοβόταν πως η κοινότητα θα πίστευε ότι είναι τρελή αλλά το αποτέλεσμα είναι απλά αξιολάτρευτο.

Έχτισε ένα δωμάτιo για το σκυλάκι της κάτω από τις σκάλες. 4

Πηγή