Έχετε πουρί στην τουαλέτας; Δείτε πως θα το καθαρίσετε γρήγορα και αποτελεσματικά…

Ότι πιο αντιαισθητικό και ανθυγιεινό για ένα μπάνιο: το πουρί στη λεκάνη!

Όλοι σίγουρα, έχουμε έλθει αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο φόβο κάθε νοικοκυράς και πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε μια γρήγορη λύση να το εξαφανίσουμε … Υπάρχουν βέβαια τα χημικά με ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά προτείνουμε να δοκιμάσετε και μια απλή φυσική λύση.

Να τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν:

Κάνε την τουαλέτα σου ξανά καθαρή και λαμπερή σαν καινούργια! Ρίξε στη λεκάνη μισή κούπα Βόρακα [πασπάλισε τα τοιχώματα και το υπόλοιπο στο νερό] πριν πας για ύπνο και το πρωί πριν την χρησιμοποιήσεις, τράβηξε το καζανάκι και η τουαλέτα σου θα είναι τέλεια! [ο Βόρακας είναι ένα ορυκτό το οποίο κάνει θαύματα στη καθαριότητα. Πωλείται στα φαρμακεία].

Για απολύμανση και λάμψη της λεκάνης, αν δεν είναι βρώμικη, ρίχνουμε το βράδυ αρκετή ποσότητα λευκό ξύδι. Το πρωί βράζουμε λίγο νερό και το ρίχνουμε καυτό μέσα στη λεκάνη, κατευθείαν από το βραστήρα ή την κατσαρόλα. Σε περίπτωση που δεν έχετε ούτε βόρακα ούτε λευκό ξύδι και πρέπει να καθαρίσετε τη λεκάνη σας πάρτε ένα κουτάκι αναψυκτικό τύπου cola [coca cola]. Αδειάστε το περιεχόμενο μέσα στην τουαλέτα και αφήστε το για μια νύχτα.Την επόμενη ημέρα με το βουρτσάκι της τουαλέτας τρίψτε καλά- καλά εκεί που ήταν το πουρί και τραβήξτε το καζανάκι. Η τουαλέτα σας θα είναι καινούργια.

Πηγή