Έτσι θα Κρεμάσετε 10 Κάδρα με 3 Τρύπες στον Τοίχο

Θέλετε να φτιάξετε την δική σας συλλογή από πίνακες, κάδρα και κορνίζες στον τοίχο σας, αλλά το γεγονός οτι πρέπει να κάνετε τόσες τρύπες όσα και τα κάδρα που έχετε επιλέξει για να κρεμάσετε, σας κάνει να αλλάζετε γνώμη και να μην φτιάχνετε την κατασκευή που έχετε φανταστεί να διακοσμεί τον τοίχο σας.

Σας έχουμε την λύση για να κρεμάσετε μέχρι και 10 κάδρα μόνο με 3 τρύπες στον τοίχο. Είναι μια πολύ εύκολη, οικονομική, πρωτότυπη ιδέα που προπαντός αφήνει τα λιγότερα σημάδια στον τοίχο σας. Αν ενοικιάζετε το διαμέρισμα που κατοικείτε τώρα, κρεμάστε τα καδράκια σας άφοβα με τον παρακάτω τρόπο

Θα χρειαστείτε:

10 Κάδρα Για να πετύχετε ένα πιο μοντέρνο και στιλάτο αποτέλεσμα επιλέξτε κάδρα σε διαφορετικά μεγέθη. Μπορείτε, επίσης, να αναμείξετε κάδρα με μοντέρνες κορνίζες με κάδρα με πιο κλασικές κορνίζες. Αν ο τοίχος σας είναι βαμμένος σε ένα σκούρο χρώμα, προτιμήστε κάδρα με μοτίβα και κορνίζες σε έντονα χρώματα ή σε μεταλλικές αποχρώσεις. Αν ο τοίχος σας είναι λευκός, χρησιμοποιήστε κάδρα ή πίνακες σε ανοιχτά και φωτεινά χρώματα για μια πιο χαρούμενη και φωτεινή διακόσμηση.

Χρησιμοποιήστε όσα κάδρα θέλετε, μέχρι και 10!

Ένα κομμάτι χαλκοσωλήνα Μπορείτε να προμηθευτείτε το κομμάτι χαλκοσωλήνα  από κατάστημα με είδη υδραυλικών. Θα χρειαστεί ο χαλκοσωλήνας που θα πάρετε να έχει μήκος 1, 50 μέτρο. Αν θέλετε η κατασκευή σας να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη αγοράζετε αντίστοιχα μικρότερο ή μεγαλύτερο κομμάτι χαλκοσωλήνα.

Ράγα Κουρτίνας Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χαλκοσωλήνα, μπορείτε να βάλετε εναλλακτικά τον σωλήνα από μια ράγα κουρτίνας χωρίς τα πλαινά διακοσμητικά. Φροντίστε να είναι λεπτή η ράγα και γερή. Μπορείτε να την βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα με είδη σπιτιού και διακόσμησης.

Επιλέξτε τη ράγα της κουρτίνας που θα ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση σας.

3 Γαντζάκια Μπορείτε να προμηθευτείτε τα γαντζάκια από ένα χρωματοπωλείο. Η ράγα κουρτίνας, ίσως περιλαμβάνει γαντζάκια για να την κρεμάσετε, οπότε θα χρειαστείτε λιγότερα, ίσως και μόνο ένα. Συνολικά, χρειάζεστε μόνο 3.

3 Μικρές βίδες Θα χρειαστείτε τις βίδες για να βιδώσετε τα γαντζάκια στον τοίχο.

Ηλεκτρικό Κατσαβίδι

Διακοσμητική αλυσίδα Χρησιμοποιήστε 2 μέτρα διακοσμητική αλυσίδα, την οποία θα καρφώσετε στο πίσω μέρος των κάδρων.

Χρησιμοποιήστε διακοσμητική αλυσίδα για να κρεμάσετε τα κάδρα σας από τη ράγα ή τον χαλκοσωλήνα.

20 καρφάκια Θα χρειαστείτε 2 καρφάκια για κάθε κάδρο για να περάσετε την αλυσίδα από αυτό.

Σφυρί Απαραίτητο για να καρφώσετε τα καρφάκια σε κάθε κάδρο.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε:

Βιδώστε τα 3 γαντζάκια στον τοίχο με τη βοήθεια του ηλεκτρικού κατσαβιδιού. Φροντίστε ώστε τα γαντζάκια να είναι κρεμασμένα στην ευθεία σε απόσταση μισού μέτρου το ένα από το άλλο. Στηρίξτε στον τοίχο με τα γαντζάκια το κομμάτι χαλκοσωλήνα ή την ράγα κουζίνας. Στο συνέχεια καρφώστε με το σφυρί 2 καρφάκια στο πίσω μέρος του κάδρου, ένα δεξιά και ένα αριστερά. Περάστε και από τα δύο καρφάκια τη διακοσμητική αλυσίδα. Επαναλάβετε την διαδικασία και για τα 10 κάδρα. Φροντίστε να έχετε κόψει από πριν την αλυσίδα σε 10 άνισα μέρη, έτσι ώστε τα κάδρα σας, όταν κρέμονται από την αλυσίδα να είναι άνισα. Όταν τα κάδρα σας είναι έτοιμα, κρεμάστε τα, περνώντας την αλυσίδα μέσα από τον σωλήνα.

Το γεγονός οτι έχετε χρησιμοποιήσει κάδρα σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη, τα οποία κρέμονται σε διαφορετικό ύψος, κάνει τον τοίχο σας να μοιάζει πιο στιλάτος, πρωτότυπος και εντυπωσιακός. Και όλα αυτά, μόνο με 3 τρύπες στον τοίχο, από τα γαντζάκια που κρεμάσατε!

Κρεμάστε την κατασκευή με τα κάδρα σας στο καθιστικό, στο χόλ ή στο υπνοδωμάτιό σας.

via