Γυναίκα γράφει το πιο έξυπνο γράμμα σε εταιρία για σερβιέτες. Αυτό που τους λέει είναι ανεκτίμητο!

Γυναίκα γράφει το πιο έξυπνο γράμμα σε εταιρία για σερβιέτες. Αυτό που τους λέει είναι ανεκτίμητο!

Το παρακάτω γράμμα γράφτηκε από την Wendi Aarons από το Τέξας. Η συγκεκριμένη γυναίκα θέλησε να στείλει ένα γράμμα στην Procter & Gamble σχετικά με τις σερβιέτες μάξι που παράγουν.

Το γράμμα αυτό βραβεύτηκε από το PC Magazine το 2009 ως το καλύτερο γράμμα, που στάλθηκε μέσω e-mail και πραγματικά το αξίζει. Πρέπει να το διαβάσετε όλο για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται και σίγουρα θα σας κάνει να γελάσετε με την καρδιά σας!

«Αγαπητέ κ.Θάτσερ,

Χρησιμοποιούσα πιστά για πολλά χρόνια τις σερβιέτες μάξι της “Always” και για πάνω από 20 χρόνια απολάμβανα πολλά από τα πλεονεκτήματά τους. Χωρίς την σταθερότητα και την απορροφητικότητα τους δεν θα μπορούσα να κάνω ιππασία ή να χορεύω σάλσα και σίγουρα δεν θα μπορούσα να κάνω βόλτες στην παραλία, φορώντας το  λευκό και στενό μου παντελόνι.

Αναμφίβολα, όμως, το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι τα επαναστατικά ευέλικτα φτερά. Συγχαρητήρια που είστε η μόνη εταιρία, αρκετά έξυπνη, ώστε να καταλάβει πόσο ζωτικής σημασίας θέμα είναι να έχουν οι μάξι σερβιέτες αεροδυναμικό σχεδιασμό, ώστε να είμαστε ασφαλείς, όταν τις δύσκολες μέρες του μήνα. Είχατε ποτέ περίοδο κ. Θάτσερ; Υποθέτω, πως όχι. Λοιπόν, η δική μου περίοδος ξεκινάει τώρα. Αυτή την στιγμή που γράφω, νιώθω ήδη τις ορμόνες μου να αλλάζουν και να κυκλοφορούν μέσα στο σώμα μου. Σε λίγη ώρα από τώρα το σώμα μου θα έχει προσαρμοστεί και θα έχει μεταμορφωθεί σε αυτό που ο άντρας μου αρέσκεται να ονομάζει ως “ Ένας άγριος άνθρωπος με ικανότητα στο να πετάει μεχαίρια”.

Δεν είναι απίστευτο το ανθρώπινο σώμα;

Ως διευθυντής του Τμήματος της γυναικείας υγιεινής, αναμφίβολα θα έχετε δει και διαβάσει πολλές έρευνες σχετικά με το τι συμβαίνει στο σώμα των γυναικών κατά την διάρκεια της περιόδου. Οπότε, σίγουρα θα έχετε ακούσει για το πρήξιμο, το φούσκωμα, τι κράμπες που πρέπει να υπομένουμε, την έντονη κυκλοθυμία μας, τα ανεξήγητα δάκρυα και συμπεριφορές. Σίγουρα, καταλαβαίνετε, ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο για τις περισσότερες γυναίκες.

Το θέμα είναι, κύριε, ότι εσείς πιο πολύ από όλους τους ανθρώπους πρέπει να συνειδητοποιήσετε, ότι η Αμερική είναι γεμάτοι από μανιακούς δολοφόνους, που φοράνε παντελόνια κάπρι…Αυτός είναι και ο λόγος που γράφω αυτή την επιστολή. Τον περασμένο μήνα, ενώ βίωνα αυτές τις τρομερές κράμπες της περιόδου και ήθελα να βγάλω από μέσα μου την μήτρα μου, άνοιξα ένα πακέτο Always για να πάρω μια σερβιέτα και είδα είδα στο πίσω μέρος της συσκευασίας ένα αυτοκόλλητο, που έγραφε: “Να έχετε μια χαρούμενη περίοδο.”

Με δουλεύετε;  Αυτό που θέλω να πω είναι, πραγματικά πιστεύετε με τις λιγοστές διευθυντικές ικανότητες που έχετε, ότι η περίοδος συνεπάγεται με ευτυχία, δηλαδή με χαρούμενα χαμόγελα και γέλια; Υπήρχε κάτι από αυτά που σας ανέφερα παραπάνω, που να σας ακούστηκε ωραίο; Δεν υπάρχει τίποτα χαρούμενο στην περίοδο, εκτός και αν είσαι σαδομαζοχιστής και σου αρέσει να πονάς! Πίστεψε με, αυτό που θέλεις να κάνεις, όταν έχεις περίοδο είναι να πάρεις ένα όπλο και να σκοτώσεις όποιον βρεθεί μπροστά σου.

Για όνομα του Θεού, άνθρωπέ μου, ξεκόλλα! Αν πρέπει οπωσδήποτε να γράψετε ένα σλόγκαν στην συσκευασία, δεν θα ήταν πιο τίμιο να γράψετε κάτι όπως, “Αφήστε κάτω το σφυρί” ή “Η ανθρωποκτονία είναι μεγάλο λάθος”.

Κύριε, σας παρακαλώ, να ενημερώσετε το τμήμα του Λογιστηρίου, ότι από δω και πέρα θα έχουν μια μείωση των 8 δολαρίων μηνιαίως, καθώς αποφάσισα να αλλάξω εταιρία και να αναζητήσω την ασφάλεια και την σταθερότητα των σερβιετών μου αλλού. Σίγουρα θα μου λείψουν τα επαναστατικά φτερά που έχουν οι σερβιέτες σας, αλλά χωρίς αμφιβολία δεν θα μου λείψουν τα χαζά και εκτός τόπου σλόγκαν που είχατε. Και αυτό είναι μια υπόσχεση που θα κρατήσω.

Για πάντα….

Wendi Aarons

Τέξας