Έγκυος μητέρα δίνει συγκλονιστική μάχη να κρατηθεί στη ζωή, απέναντι σε μη εγχειρήσιμο όγκο του εγκεφάλου!

Νωρίτερα μέσα στο χρόνο η Jessica Herbert διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο που δεν επιδέχεται εγχείρησης και της είπαν πως έχει 12 με 18 μήνες ζωής ακόμη. Η συγκλονιστική διάγνωση ήρθε λίγες μέρες αφότου η 30χρονη μητέρα δύο παιδιών και ο 31χρονος σύζυγός της Eric, έμαθαν πως περιμένουν και τρίτο παιδί…

«Είχα πονοκεφάλους, αλλά νόμιζα πως ήταν εξαιτίας της εγκυμοσύνης μου» είπε η ίδια στο People. «Στις αρχές Μαρτίου, την ώρα που κοιμόμουν έπαθα κρίση και άρχισα να βγάζω αφρούς από το στόμα μου. Ο σύζυγός μου κάλεσε ασθενοφόρο και όταν με εξέτασαν στο νοσοκομείο ανακάλυψαν έναν τεράστιο όγκο στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου μου.»

Οι γιατροί της είπαν πως επρόκειτο για αναπλαστικό αστροκύτωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου που δεν είναι εγχειρήσιμη.

Ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχθώ ξέροντας πως έχω μικρά παιδιά και ήμουν ήδη έγκυος στο τρίτο. Υπήρχαν μέρες – και ακόμη υπάρχουν – που μόλις έκλεινα την πόρτα κατέρρεα στην προοπτική αυτού που θα συνέβαινε. Πάντα όμως σκουπίζω τα δάκρυά μου και συνεχίζω. Δε θέλω τα κοpίτσια μου να ανησυχούν για μένα.

Courtesy Jessica Herbert

Στις 17 Ιουλίου η Jessica θα φέρει στον κόσμο την τρίτη της κορούλα και η κουνιάδα της έφτιαξε λογαριασμό στο You Caring με σκοπό να στείλει όλη την οικογένεια διακοπές πριν προχωρήσει κι άλλο ο καρκίνος. Από την Παρασκευή το πρωί έχουν ήδη συγκεντρωθεί 19.800 δολάρια και σκοπεύουν να επισκεφθούν το Παρίσι, γιατί οι μικρές το λατρεύουν.

Θέλω να είμαι εγώ αυτή που θα τις πάει εκεί. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί, να βγάλουμε άπειρες φωτογραφίες και βίντεο έτσι ώστε ακόμη κι αν μεγαλώνοντας δε θυμούνται το ταξίδι, να μπορούν να το βιώσουν ξανά. Σκοπεύω να δημιουργήσω όσο περισσότερες αναμνήσεις μπορώ.

Μετά τη γέννα θα υποβληθεί σε χημειοθεραπείες ελπίζοντας ότι έτσι θα σταματήσουν την ανάπτυξη του όγκου.

Δεν είναι θεραπεύσιμος, αλλά είναι διαχειρίσιμος. Αν κάτι θέλω να αφήσω στον άντρα μου και τα παιδιά μου είναι η θετική μου στάση, η χαρά και η όρεξη για ζωή. Θέλω να πιστεύω πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Πηγή