Έβλεπε συνέχεια την αρραβωνιαστικιά του εξαντλημένη και απορούσε… Μόλις ανακάλυψε το γιατί ακολούθησε κάτι συγκινητικό!

Όταν ο Tony Ems από το Northumberland της Αγγλίας και η αρραβωνιαστικιά Charlotte υποδέχτηκαν το μωρό τους, το ζευγάρι αποφάσισε ότιη  Charlotte θα μείνει σπίτι για να αναλάβει τη φροντίδα του μικρού τους μωρού.

Όταν ο Tony ήρθε στο σπίτι μια μέρα βρήκε τη Charlotte και το μωρό να κοιμούνται, ο ίδιος εμπνεύστηκε και τραβήξε μια φωτογραφία των δυό τουςκαι τη δημοσίευσε στο Facebook, μαζί με αυτό το συγκινητικό μήνυμα:

Μερικές φορές δεν δίνω σε αυτή τη γυναίκα την αναγνώριση που χρειάζεται. Όταν έρχομαι από την δουλειά είναι πάντα «κουρασμένη». Τώρα είμαι εγώ που είμαι συνέχεια στη δουλειά και κάνω πράγματα όλη την ημέρα, αλλά τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι τι κάνει αυτή η καταπληκτική γυναίκα, ενώ εγώ είμαι εκτός σπιτιού. Σίγουρα αυτή  κάθεται με το μωρό και  παρακολουθεί τηλεόραση και έχει μια ευχάριστη μέρα, έτσι δεν είναι;

Το ότι κάποιοι γονείς μένουν σπίτι προκειμένου να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και άλλοι δουλεύουν, αυτό για κανένα λόγο δεν σημαίνει ότι η δική τους δουλειά είναι λιγότερη σημαντική από των άλλων.

Αυτή όμως δεν είναι η απάντηση. Όταν φεύγω για τη δουλειά, αυτή αμέσως αναλαμβάνει δράση -προκειμένου να οργανωθεί για την ταραχώδη ημέρα που θα έχει. Την γκρίνια του μωρού, το να το ταϊσει όταν θα είναι πεινασμένο. Εκείνη δεν τρώει, καθώς το … δεν  κάθεται και παίζει μαζί του, του αλλάζει την αηδιαστική πάνα του, παίζει και πάλι – και στο τέλος αποκοιμιέται. Αυτή η υπέροχη μαμά θα μπορούσε να πάρει έναν υπνάκο,αλλά δεν το κάνει, πλένει τα πιάτα, καθαρίζει τα παιχνίδια του μωρού και αρχίζει το πλύσιμο από τα πιάτα που έχουν μείνει στην κουζίνα από το προηγούμενο βράδυ. Το μωρό ξυπνά και πάλι και είναι πεινασμένο. Η γλυκιά μανούλα δεν είχε πάρει πρωινό, αλλά εκείνη εξακολουθεί να μην την νοιάζει να φάει αυτή – και αρχίζει και ετοιμάζει το μεσημεριανό γεύμα του μωρού της. Μετά το γεύμα του, η μανούλα δίνει την προσοχή της στο να παίξει με το μωράκι της – θυμηθείτε η μαμά εξακολουθεί να μην έχει φάει. Επίσης, ότι καθαριότητα είχε κάνει νωρίτερα είναι πλέον χαμένος χρόνος καθώς τα παιχνίδια του μωρού είναι παντού.

Έχω γυρίσει στο σπίτι από την δουλειά και ενοχλημένος που την βοήθησα να συμμαζέψει, είπα στη γυναίκα μου οτι αυτή δεν κάνει τίποτα. Ωστόσο, αυτή έχει ξεσκιστεί στο να μαζεύει όλη μέρα και να φροντίζει το μωρό μας ώστε να είναι υγιές και ευτυχισμένο.

Εάν υπάρχουν και άλλοι μπαμπάδες που αισθάνονται εκεί έξω σαν κι εμένα, σκεφτείτε τι κάνετε εσείς και τι έχει κάνει η μαμά. Μην ξεχνάτε να σέβαστε την μητέρα του παιδιού σας. Η γυναίκα αυτή βάζει κάθε προτεραιότητα της πίσω και έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στο μωρό σας. Αυτά τα 2 μωρά αξίζουν έναν υπνάκο όσο κανείς άλλος…. »

Η ανάρτηση αυτού του μπαμπά έγινε viral και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια. Το οτι κάποιοι γονείς μένουν σπίτι προκειμένου να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και άλλοι δουλεύουν, αυτό για κανένα λόγο δεν σημαίνει οτι η δική τους δουλειά είναι λιγότερη σημαντική από των άλλων.

Πηγή