Έβαλε αλάτι δίπλα στο χώμα του φυτού και αυτό που έγινε δεν το πίστευε κάνεις

Από τους αρχαίους χρόνους, τα άλατα Epsom χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένου της συντήρησης των κήπων. Τα άλατα Epsom είναι άφθονα σε μαγνήσιο και θειικό, δύο φυσικώς ενυπάρχοντα ανόργανα τα οποία είναι απαραίτητα για το έδαφος.

Παρακάτω, δείτε μια μικρή λίστα με τα οφέλη αυτού του καταπληκτικού προϊόντος.

1.Λίπασμα

Σε μερικά φυτά τους αρέσουν ιδιαίτερα τα άλατα Epsom, καθώς τους δίνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να βάλετε μερικά άλατα Epsom  γύρω από το φυτό σας προκειμένου να εξασφαλίσετε μια παραγωγική περίοδο άνθησης. Με τη χρήση των αλάτων Epsom ως φυσικό λίπασμα μπορείτε να έχετε ωραία λουλούδια τα οποία θα αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εκτός από τα τριαντάφυλλα και άλλα λουλούδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα άλατα Epsom για φοίνικες, πιπεριές, ντομάτες, και άλλα φρούτα και λαχανικά προκειμένου να αυξήσετε την παραγωγή τους!

2.Φυσικό εντομοκτόνο

Βάζοντας μερικά άλατα Epsom κοντά στα φυτά σας μπορείτε να κρατήσετε τα παράσιτα στον κόλπο και σκοτώνετε την εισβολή των εντόμων. Έτσι αντί για χημικές ουσίες, χρησιμοποιήστε  άλατα Epsom .

Τα άλατα Epsom έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό και να ανακουφίζουν από το πόνο των μυών!

3.Ελέγχουν το σακχάρο στο αίμα σας

Τα σωστά επίπεδα μαγνησίου κρατούν τα καρδιαγγειακά αγγεία και την καρδιά υγιή, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση και προωθώντας τη σωστή κυκλοφορία. Επιπλέον, το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μεταλλικό στοιχείο που βοηθά τον εγκέφαλο να χρησιμοποιήσει τη ζάχαρη καλύτερα.

4. Αποτοξίνωση

Ενώ τα θειικά μπορούν να ληφθούν μέσω από τις πηγές τροφίμων , αυτά μπορούν να απορροφηθούν και από την τοπική εφαρμογή . Αυτό διεγείρει την παραγωγή ορισμένων πεπτικών ενζύμων και αποτοξινώνει τον οργανισμό. Τα άλατα Epsom έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν τις τοξίνες και τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό και να ανακουφίζουν από το πόνο των μυών!

5.Θεραπεύουν του μώλωπες

Το θειικό μαγνήσιο, που είναι επίσης γνωστό ως άλατα Epsom, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη θεραπεία των μωλώπων. Πηγή