Άπλωσε Αφρό Ξυρίσματος Σε Έναν Καθρέφτη Για Έναν Πανέξυπνο Λόγο! 14 Κόλπα Που Θα Σου Λύσουν Τα Χέρια

Έχετε έναν επίμονο λεκέ στο καινούργιο σας μπλουζάκι; Καήκατε από τον ήλιο; Δεν φαντάζεστε πόσες χρήσεις έχει ένας αφρός ξυρίσματος!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτό το αφρώδες μικρό θαύμα στο σπίτι σας. Εδώ είναι μερικοί τρόποι που πιθανότατα δεν έχετε ποτέ σκεφτεί ή ακούσει.

Έρπης

Τρίψτε λίγο αφρό ξυρίσματος σε μια εξωτερική πληγή έρπη για να ανακουφιστείτε. Θα πρέπει να εξαφανιστεί σε μια νύχτα.

Λεκέδες

Αφαιρέστε τους λεκέδες από το χαλί ή τα ρούχα σας, ψεκάζοντας τον λεκέ με αφρό ξυρίσματος και τρίβοντας καλά. Σκουπίστε με ένα υγρό σφουγγάρι. Στη συνέχεια, εάν πρόκειται για ρούχα, θα τα πλύνετε σύμφωνα με τις οδηγίες της ετικέτας. Εάν πρόκειται για χαλί, θα το αφήσετε να στεγνώσει όλη νύχτα.

Ηλιακά Εγκαύματα

Καταπραΰνετε ένα ηλιακό έγκαυμα, απλώνοντας κρέμα ξυρίσματος. Θα δροσίσει το κάψιμο και θα σας ανακουφίσει από τον πόνο.

Επιφάνειες Από Χρώμιο

Γυαλίστε τις επιφάνειες από χρώμιο με κρέμα ξυρίσματος και σκουπίστε τις με ένα υγρό πανί.

Δαχτυλομπογιές Ζωγραφικής

Ανακατέψτε μερικές σταγόνες από χρώμα ζαχαροπλαστικής σε λίγο αφρό ξυρίσματος, για να δημιουργήσετε δαχτυλομπογιές ζωγραφικής. Τα παιδιά σας θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Στο τέλος, με ένα απλό καθαριστικό για τα τζάμια θα απαλλαγείτε από το χάος σε χρόνο ρεκόρ.

Αφρός Μαλλιών

Ξεμείνατε από αφρό για τα μαλλιά; Δοκιμάστε λίγο αφρό ξυρίσματος. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο!

Ξεθολώνει Τα Τζάμια

Μπορείτε να σκουπίσετε τα γυαλιά όρασης, τους καθρέφτες, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και γενικά όλες τις γυάλινες επιφάνειες με αφρό ξυρίσματος πάνω σε ένα μαλακό πανί, για να τα αποτρέψετε από το να θολώσουν.

Τσίμπημα Τσούχτρας

Εάν έχετε πρόβλημα να ξεκολλήσετε τα πλοκάμια της τσούχτρας από το πόδι σας, δοκιμάστε να το τρίψετε με κρέμα ξυρίσματος. Αυτό θα βοηθήσει να χαλαρώσουν με τον λιγότερο δυνατό πόνο.

Κίτρινα Νύχια

Εάν τα νύχια σας έχουν μια κίτρινη βρώμικη χροιά, μπορείτε να τα βουτήξετε σε κρέμα ξυρίσματος και να τα καθαρίσετε με μία λίμα.

Μεντεσέδες

Βάλτε λίγο αφρό ξυρίσματος στους μεντεσέδες της πόρτας για να σταματήσετε το ενοχλητικό τρίξιμο.

Φούρνος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφρό ξυρίσματος για να καθαρίσετε τον φούρνο σας, ψεκάζοντας όλη την εσωτερική επιφάνεια και τρίβοντας με ένα συρματάκι. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με νερό.

Καθαρά Χέρια

Αφαιρέστε τη μπογιά ή το λίπος από τα χέρια σας, ψεκάζοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα αφρού ξυρίσματος και τρίβοντάς τα καλά. Ξεβγάζετε με σαπούνι και νερό.

Κοσμήματα

Τρίψτε τα κοσμήματά σας με αφρό ξυρίσματος και μια παλιά οδοντόβουρτσα. Ξεβγάλτε τα με νερό και δείτε τα να λάμπουν και πάλι.

Βαφή Αυγών

Βάλτε αφρό ξυρίσματος σε ένα πιάτο και προσθέστε χρώματα ζαχαροπλαστικής. Ανακατέψτε με μια οδοντογλυφίδα, ώστε το σχέδιο να μοιάζει με μάρμαρο. Βάλτε μέσα στο μείγμα τα αυγά και αφήστε τα για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, σκουπίστε τα με χαρτοπετσέτα και είναι έτοιμα!

Πηγή