Άπλωσε Αυτό Το Μείγμα Στα Πόδια Της & Τα Τύλιξε Με Πλαστική Μεμβράνη. Δεν Πίστευε Τα Αποτελέσματα 1 Μόλις Εβδομάδα Μετά!

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, ανεξάρτητα από το εάν έχουν επιπλέον κιλά. Η κυτταρίτιδα οφείλεται σε ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού.

Στα σημεία της κυτταρίτιδας, ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα παρουσιάζει μια ανώμαλη όψη με «λακκάκια» και «λακουβίτσες» που μοιάζει με το λεγόμενο «φλοιό πορτοκαλιού».

Η κυτταρίτιδα είναι μια ενδογενής αλλαγή στη συνοχή του δέρματος που εμφανίζεται ως επί το πλείστον στις γυναίκες από την εφηβεία και μετά. Ωστόσο, πολλοί είναι και οι άνδρες που πάσχουν από κυτταρίτιδα. Τα σημεία του σώματος όπου εμφανίζεται κυρίως κυτταρίτιδα είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες.

Δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία μας, αποτελεί όμως ένα αισθητικό πρόβλημα που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία πολλών γυναικών.

Πώς Θα Απαλλαγείτε Από Την Κυτταρίτιδα

Απαραίτητα Υλικά

  • 1/2 φλυτζάνι καφέ
  • έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • πλαστική μεμβράνη

Παρασκευή

Ανακατέψτε 1/2 φλυτζάνι καφέ με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Βάλτε αυτό το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα.

Εφαρμόστε το μείγμα στα σημεία του σώματος που αντιμετωπίζετε πρόβλημα κυτταρίτιδας, ενώ είναι ακόμη ζεστό και καλύψτε τα με πλαστική μεμβράνη.

Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά.

Μόλις περάσουν τα 30 λεπτά, πρέπει να αφαιρέσετε την πλαστική μεμβράνη και να ξεπλύνετε την περιοχή με ζεστό νερό.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα μέχρι να δείτε βελτίωση.

Πραγματικά δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, όταν δείτε τα αποτελέσματα!

Πηγή