Άνθρωποι εγκατέλειψαν ένα πομεράνιαν γιατί ήταν «πολύ μεγάλο για να πουληθεί». Τώρα μάλλον το μετανιώνουν

Ο Μπέρτραμ εγκαταλείφθηκε από τους εκτροφείς του επειδή ήταν «πολύ μεγάλος για να τον πουλήσουν» αλλά τώρα ζει χαρούμενος στη Νέα Υόρκη

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι πάντα φιλικοί προς τους σκύλους. Είτε είναι κυνομαχίες, κακοποίηση ή παραμέληση, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι πολύ σκληροί με αυτά τα ζώα. Ο Μπέρτραμ το πομεράνιαν έμαθε αυτό το άσχημο μάθημα όταν εγκαταλείφθηκε από τους εκτροφείς του επειδή ήταν «πολύ μεγάλος για να τον πουλήσουν». Ευτυχώς για τον Μπερτ, η καλλιτέχνης Kathy Grayson από τη Νέα Υόρκη τον βρήκε στο petfinder και αμέσως ζήτησε να τον υιοθετήσει.

Τον είδε με το όνομα «Τζάσπερ» και είπε ότι ήταν κάτι στα μάτια του που τράβηξε την προσοχή της. «Πέταξα στην Τούλσα και οδήγησα στην πόλη για να τον πάρω, αλλά ήταν μία εκπληκτική εμπειρία. Στο καταφύγιο λυπήθηκαν όταν έφυγε, σίγουρα είχε πολλούς που τον αγαπούσαν εκεί», είπε η Grayson.

Στον ελεύθερο του χρόνο, δουλεύει ως «ειδήμων τέχνης» στην γκαλερί της ιδιοκτήτριας του, The Hole. «Το λατρεύω όταν έρχονται άνθρωποι στη γκαλερί για να δουν τον Μπέρτι ή όταν φέρνουν και τα δικά τους σκυλιά για να τον γνωρίσουν! Η γκαλερί έχει ελεύθερη είσοδο στο κοινό, οπότε ελάτε να τον χαϊδέψετε!», είπε.

Και δεν είναι η μόνη που πρόσεξε κάτι ιδιαίτερο στον Μπερτ καθώς το ίντερνετ έχει ερωτευθεί το αξιαγάπητο πομεράνιαν και τώρα έχει πάνω από 125.000 ακόλουθους στο Instagram. Στον ελεύθερο του χρόνο, δουλεύει ως «ειδήμων τέχνης» στην γκαλερί της ιδιοκτήτριας του, The Hole. «Το λατρεύω όταν έρχονται άνθρωποι στη γκαλερί για να δουν τον Μπέρτι ή όταν φέρνουν και τα δικά τους σκυλιά για να τον γνωρίσουν! Η γκαλερί έχει ελεύθερη είσοδο στο κοινό, οπότε ελάτε να τον χαϊδέψετε!», είπε.

 

Όσον αφορά την απίστευτη διαδικτυακή του επιτυχία, η ιδιοκτήτρια του δεν είναι έκπληκτη, «Ο Μπερτ είναι ένα απίστευτος τύπος και κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φτιαγμένα για γλυκούλια ζώα, οι άνθρωποι χρειάζονται ένα αντίδοτο σε όλη αυτή την κακία».

Όταν ο Μπέρτραμ το πομεράνιαν ήταν 5 μηνών τον εγκατέλειψαν

Ο λόγος: το ότι ήταν «πολύ μεγάλος για να πωληθεί»

Η ιδιοκτήτρια του Kathy Grayson τον βρήκε σε ένα σάιτ υιοθέτησης ζώων και τον έφερε στη Νέα Υόρκη όπου έχει μία γκαλερί

«Ο Μπερτ είναι πολύ ήρεμος, φιλοπερίεργος και χαζούλης» λέει η Kathy

Τώρα βοηθά την ιδιοκτήτρια του ως ειδήμων τέχνης στη γκαλερί

«Του έφτιαξα το δικό του Instagram αφού άρχισε να κατακτά αυτό που είχα για την γκαλερί μου! Έπρεπε να ανεβάζω πίνακες και οι άνθρωποι μου ζητούσαν φωτογραφίες του Μπερτ»

«Το λατρεύω όταν έρχονται άνθρωποι στη γκαλερί για να δουν τον Μπέρτι ή όταν φέρνουν και τα δικά τους σκυλιά για να τον γνωρίσουν!»

Και αν και η ζωή του ξεκίνησε κάπως σκληρά, τώρα ζει χαρούμενος στη Νέα Υόρκη

Ο Μπερτ είναι τώρα ένας αστέρας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 125 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, και η Kathy δεν εκπλήσσεται

«Ο Μπερτ είναι ένα απίστευτος τύπος και κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους, το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φτιαγμένα για γλυκούλια ζώα, οι άνθρωποι χρειάζονται ένα αντίδοτο σε όλη αυτή την κακία».

Ο Μπερτ κάνει μπάνιο

Πρόσφατα έκλεισε τα πέντε και το γιόρτασε με στυλ

Και σίγουρα πολλά χαρούμενα χρόνια θα ακολουθήσουν

Πηγή: lifo