Άνδρας διέσωσε με αυτοθυσία μικρό αγόρι από διερχόμενο αυτοκίνητο

Άνδρας διέσωσε με αυτοθυσία μικρό αγόρι από διερχόμενο αυτοκίνητο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει την ταχύτατη διάσωση ενός μικρού παιδιού από έναν άγνωστο άνδρα στην Ουκρανία.

Στις 19 Φεβρουαρίου, ένα μικρό παιδί φαίνεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες να προσπαθεί να περάσει τον δρόμο, την ώρα που περνάνε αυτοκίνητα με μεγάλη ταχύτητα. Μόλις το αντιλαμβάνεται αυτό ο ένας περαστικός, αμέσως φαίνεται να τρέχει με αυτοθυσία να σώσει το παιδί, βάζοντας σαν ασπίδα το σώμα του μπροστά στο αμάξι.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το αυτοκίνητο τελικά χτυπά τον άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, όμως γλίτωσε τον θάνατο. Το παιδί έπεσε λίγο πιο δίπλα και,σύμφωνα με την Daily Mirror, τραυματίστηκε ελαφρά.

Δεν είναι γνωστό πως βρέθηκε μόνο του εκεί το παιδί και που βρίσκονταν οι γονείς του όταν αυτό προσπάθησε να περάσει δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Ορισμένα δίκτυα ανέφεραν ότι ο άνδρας του βίντεο ήταν ο πατέρας του παιδιού, όμως η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε λίγο αργότερα.

[su_spacer size=”10″]

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=eyXMoP9ODsc”]

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι στις 22 Φεβρουαρίου στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών σημειώθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό, αυτή τη φορά όμως με πρωταγωνίστρια ένα 10χρονο κορίτσι.

Η Kiera Larsen έπαιζε έξω στον δρόμο με δύο μικρότερα κορίτσια ηλικίας ενός και δύο ετών, όταν ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε ένα κατηφορικό δρόμο άρχισε να κινείται -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- με ταχύτητα προς το μέρος τους.

Η 10χρονη χωρίς δεύτερη σκέψη απομάκρυνε τα δύο μικρά κορίτσια, όμως στην προσπάθειά της παρασύρθηκε από το όχημα.

Η Kiera μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

«Θα είναι για πάντα ο φύλακας άγγελος των κοριτσιών μου», δήλωσε η μητέρα των δύο νηπίων, σύμφωνα με τον Independent.

Και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ακόμα γνωστό πως το παρκαρισμένο όχημα άρχισε να κινείται μόνο του στην κατηφόρα. Η υπόθεση διερευνάται.