Πικάντικη Σάλτσα για όλα τα φαγητά μας !!!

Τώρα που οι ντόπιες ντοματούλες είναι στην εποχής τους οι δικές μου είναι από Εύβοια. Πολτοποίησα όλες τις ντομάτες στο μούλτι–ένα τελάρο Έβαλα τρία μεγάλα κρεμμύδια χοντρό αλάτι Πιπεριές Φλωρίνης μαϊντανό βασιλικό δυόσμο λίγο ζάχαρη. Διάφορα μπαχαρικά πιπέρια δάφνη μπορείτε να βάλετε ότι σας αρέσει. Όταν σώθηκαν τα ζουμιά αποστείρωσα τα βαζάκια και λίγο πριν το σφραγίσω από πάνω έριξα λίγο λάδι

Τη φτιάχνω Χρόνια κρατάει πολύ καιρό δεν χρειάζεται να βάλετε τίποτα άλλο . Σε νερό που βράζει αποστειρώνω τα βάζα μαζί με τα καπάκια ανοιχτά -τα πιάνω με τσιμπίδα στεγνώνουν και βάζω μέσα την ντομάτα.Διατηρώ στο ψυγείο.

Xrisavgi Georgatselou

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments