Πάστα με ινδοκάρυδο σε 5 λεπτά! Αφρός!

Υλικά

  • 24 σαβαγιάρ,500ml
  • φυτική σαντιγί Torre,
  • 1/2 κούπας ζάχαρη άχνη,
  • 300 ml γάλα,
  • χυμό από 2 πορτοκάλια,
  • ινδοκάρυδο.

Εκτέλεση Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη να γίνει σαντιγί. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με το χυμό Βουτάμε 8 σαβαγιάρ στο γάλα, τα στρώνουμε σε μια πιατέλα και τα σκεπάζουμε με σαντιγί. Κάνουμε το ίδιο άλλες δυό φορές. Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments