Κουλουράκια κανέλας !!!

Yλικά

  • 1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
  • 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού… η χυμό του
  • εμπορίου
  • 1 ποτήρι ζάχαρη
  • 1 κγ μαγειρική σόδα
  • 2 κγ κανέλα
  • 1 κγ γαρίφαλο
  • 1 κγ μπεικιν
  • αλεύρι φαρίνα η για όλες της χρήσης όσο πάρει

Εκτέλεση

Χτυπάμε λίγο το λάδι με την ζάχαρη, προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα την μαγ σόδα. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850γρ….. Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολάρουμε μέσα στο σουσάμι για να κολλήσει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά. Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα..!! Μπορούμε να βάλουμε και ζάχαρη από πάνω αντί για σουσάμι.! Gogo Samiou

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments