Οι Γείτονες έβλεπαν το Ζευγάρι να Μπαινοβγαίνει Καθημερινά. Κανείς τους όμως δεν Φανταζόταν ΤΙ Κάνουν εκεί Μέσα…

Όταν γνωρίστηκαν ο Christoph και η Shauna και ερωτεύτηκαν, ο Christoph είχε ήδη ένα παλιό σιλό το οποίο χρησιμοποιούσε σαν υπόστεγο για την αυλή του. Αλλά ήταν από την αρχή ξεκάθαρο για τον Christoph, αρχιτέκτονα, ότι ήθελε να κάνει περισσότερα με αυτό. Μετά τον γάμο τους αποφάσισαν να το μεταμορφώσουν στο πρώτο τους σπίτι.

Το πρώτο βήμα ήταν να μετακινήσουν το σιλό ώστε να χτίσουν σωστά θεμέλια. Μόλις το τοποθέτησαν σε σταθερό σημείο, πρόσθεσαν μερικά παράθυρα και έφτιαξαν δεύτερο όροφο για να έχουν περισσότερο χώρο εσωτερικά.

«Χρειάστηκε να ξεχωρίσουμε πολλά από τα πράγματα μας για να μετακομίσουμε εδώ μέσα», εξήγησε η Shauna. Το σιλό μπορεί να μην λέει πολλά απ” έξω, αλλά από μέσα είναι ένα εντυπωσιακό δείγμα της μοντέρνας διακόσμησης.

Το σαλόνι και η τραπεζαρία βρίσκονται στο ισόγειο. Όλα τα έπιπλα και τα ντουλάπια είναι προσαρμοσμένα, ώστε να χωράνε στο σιλό. Έτσι κάνουν βέλτιστη χρήση του χώρου.

Έχουν φτιάξει ένα πολύ μικρό μίνιμαλ μπάνιο κρυμμένο σε ένα ντουλάπι. Η πόρτα του μπάνιου λειτουργεί και σαν ράφι. Το σιλό είναι 16 τ.μ. κι έτσι πρέπει να αξιοποιούν κάθε εκατοστό τέλεια.

Ο πρώτος όροφος έχει περίπου το 60% του μεγέθους του ισογείου. Εκεί βρίσκεται το υπνοδωμάτιο και, όπως και στο ισόγειο, όλα τα έπιπλα είναι προσαρμοσμένα στο κυκλικό σχήμα.

Έξω υπάρχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο – εξωτερικό ντουζ! Γύρω του έχει χτιστεί ένας ψηλός τοίχος, ώστε να μην παίρνουν μάτι οι γείτονες.

Δείτε στο βίντεο μια ξενάγηση σε αυτό το μοναδικό σπίτι:

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments