Μπισκότα Βουτύρου ό,τι καλύτερο έχετε φάει ποτέ!

Υλικά

  • 250 βούτυρο
  • 60 γρ,άχνη ζάχαρη
  • μια βανίλια

  • 250 αλεύρι
  • 50γρ κορν φλάουρ

Οδηγίες

Με το μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα για 6-7 λεπτά σε μεγάλη ταχύτητα Προσθέστε την βανίλια και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατεύουμε να γίνει λείο μείγμα Τοποθετείστε στην σακούλα γαρνιρίσματος κορνέ σε σε σχήμα αστεριού.

Τοποθετείστε στο ταψί σας μια λαδόκολλα. Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 – 13 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. Αφήστε για λίγα λεπτά στο ταψί για να σφίξουν πριν τα μεταφέρεται

Συνταγή George Chatzigiatroudakis

Πηγή

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας

comments